Futbol, C AT Gironella B, Casserres CF, CE Berga, CE Olvan, CE Puig-reig, CE Puig-reig B, CE Vilada, CF Sant Salvador de Cercs, Montmajor FC, UE Avià B

El Berga desaprofita l’empat del Matadepera a 3a; L’Avià B es retroba amb la victòria a 4a

El Berga desaprofita l’empat del Matadepera a 3a; L’Avià B es retroba amb la victòria a 4a

Tercera Catalana, Grup 7 – Jornada 19

Cap victòria berguedana aquesta jornada. El Berga no va aprofitar l’empat del Matadepera i no va passar del 2 a 2 en la visita del Viladecaballs. També hi va haver empat, en aquest cas a 0, en el derbi comarcal entre l’Olvan i el Gironella B. Per altra banda, el Puig-reig no va aconseguir guanyar el seu partit al camp del Cardona: 2 a 1.

Amb l’empat, el Berga baixa fins a la 4a plaça de la taula, amb 39 punts. El següent classificat és el Puig-reig, 5è, amb 33. Després d’empatar, Olvan i Gironella B segueixen a les mateixes posicions, 14è amb 21 punts i 18è, cuer, amb 8, respectivament.

A la propera jornada, el Berga visitarà el camp del Súria (11è amb 26), mentre que l’Olvan jugarà al del Fruitosenc (7è amb 29). Per altra banda, el Puig-reig rebrà a la Pirinaica (15è amb 19 punts) i el Gironella B a un rival directe, el Marganell (16è amb 12).

Resultats i classificació de Tercera Catalana

 

Quarta Catalana, Grup 1 – Jornada 17

Millors notícies a Quarta amb fins a 4 victòries: La de l’Avià B, el líder, en la visita del Navarcles, per 4 a 2, del Montmajor, per 2 a 1, en la del Calders, la del Puig-reig, que va rebre al Valls de Torroella i va guanyar per 2 a 1, i la del Sant Salvador de Cercs per 0 a 1 al camp del Súria.

Amb la contundent derrota del Sallent a Puigcerdà (5 a 1), l’Avià B torna a eixamplar distàncies i segueix 1r, ara amb 42 punts, a 7 del 2n, que en té 35. Aquests mateixos són els que té el Sant Salvador de Cercs, que és 3r. El Montmajor i el Casserres intercanvien posicions: ara són 5è amb 31 punts i 6è amb 28, respectivament. Amb la victòria, el Puig-reig B aconsegueix pujar fins a la 12a posició, amb 13 punts, mentre que el Vilada, amb els mateixos, baixa fins a la 14a.

A la propera jornada, desplaçament de gairebé tots els equips: l’Avià B jugarà al camp de la Monistrolenca (10è amb 17 punts), el Sant Salvador de Cercs al del Sant Llorenç (8è amb 24), el Montmajor anirà fins a Sallent (2n amb 35), el Casserres visitarà el Calders (4t amb 31) i el Vilada a Navarcles (11è amb 16). L’únic berguedà que jugarà a casa serà el Puig-reig B, que rebrà el Súria (7è amb 25 punts).

Resultats i classificació de Quarta Catalana

 

Foto: @ceberga1913

Comentaris