Futbol, UE Avià

L’Avià aconsegueix un punt que val or a Horta (1-1)

Un punt per no perdre distància. L’Avià aconsegueix un brillant empat a un al camp d’un dels equips més potents de la categoria: l’Atlètic Horta. El gol de l’avianès Max Morell a la mitja hora de joc va ser contrarrestat a l’inici de la represa pel davanter de l’Horta, Quique Amador.

Els deu primers minuts de partit van ser de clar domini avianès i al minut 2 un defensa de l’Horta va haver d’aparèixer sota pals per refusar un xut de Dalmau.

Arribats al quart d’hora de joc, el partit es va equilibrar i les ocasions de gol van anar-se alternant a una i altra porteria. Malgrat tot, al minut 28 de la primera part, l’Avià va fer el primer gol del partit. Miki López va servir-se d’un gran control per després combinar amb Max Morell, que rematava a plaer des de l’interior de l’àrea lluny de l’abast del porter.

El gol va fer que l’Horta despertés i comencés a arraconar a l’Avià en un darrer tram de primera part de clar domini local que no va servir, però, per alterar el 0 a 1 del marcador.

A la represa, la tònica no va canviar massa i l’Horta no va tardar en empatar el partit. Va ser al minut 49, quan Quique Amador va desviar amb el cap un xut des de fora l’àrea, agafant per sorpresa a Sergi, que no va ser a temps de reaccionar i aturar la pilota.

Amb empat al marcador, l’Horta va pressionar encara més, bolcant-se a l’atac en busca dels tres punts i gaudint de nombroses ocasions per capgirar el marcador. Per la seva banda, l’Avià va tenir bones ocasions en contracops molt perillosos. Les més clares, de Noguera i de Miki López. En tot cas, ni uns ni altres van ser capaços de fer més gols i l’empat a 1 va ser defiinitiu.

Com a últim apunt, dir que l’Avià va jugar els darrers minuts en inferioritat numèrica per l’expulsió de Casasayas per doble amonestació.

Amb aquest empat, l’Avià baixa fins la vuitena posició però no perd pistonada de la zona alta de la classificació. És a només 3 punts dels líders, que són el Vilassar i l’Horta.

1CAT1

I de cara a la propera jornada, tornant de Carnestoltes, l’Avià s’enfronta a un altre rival de la part alta. És La Jonquera, que amb la victòria d’aquesta setmana puja fins la quarta posició i ja suma 33 punts (2 més que l’Avià). L’escenari de tot plegat, el Municipal Alfons Gonfaus d’Avià; la data, el proper dia 13 de febrer.

FITXA TÈCNICA:

AT HORTA: Adrián Buetas, Carles Mur, Marc Reyes, Adrián Canelada, Alejandro Cañadilla, Diego Novo, Gerard Lorente, Quique Amador, Xavier Torrent, Genís Blasco i Abdul-Gassim Barry. També van jugar Joel Ramíez, Daniel Muela, Miguel Angel Rodríguez, Albert Merino i Pablo Alfonso Beguer.

UE AVIÀ: Sergi Porcel, Toni Líria, Josep Casasayas, Miki López, Marc Guijarro, Arnau Ruiz, Max Morell, David Fernández, Pol Pintó, Pablo Mitjans i Oriol Dalmau. També van jugar Eduard Garcia, Roger Brunet i Joan Noguera.