Atletisme

Joan Soler guanya el Campionat d’Espanya d’Sprints d’Esquí de Muntanya

Joan Soler guanya el Campionat d’Espanya d’Sprints d’Esquí de Muntanya

Joan Soler, Abel Cuadrench i Guim Llort de l’Associació Mountain Runners del Berguedà, han estat seleccionats per competir, en nom de la Selecció Catalana i el Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya de Catalunya (CTEMC), en el Campionat d’Espanya en les modalitats d’sprint i de vertical d’esquí de muntanya.

Aquestes dues proves s’han disputat aquest cap de setmana al Pirineu aragonès. Soler, que participava en la categoria cadet masculí, ha guanyat el Campionat d’Espanya en la modalitat d’sprint.

I això no és tot, Joan Soler va quedar segon en la cursa Open de la categoria Cadet de la Copa del Món de la International Ski Mountaineering Federations (ISMF). Soler va acabar la cursa andorrana a la Font Blanca amb un temps total d’una hora, 28 minuts i 15 segons.

20160124095629

Seguint amb la cursa d’aquest cap de setmana, Guim Llort que corria en la categoria Júnior masculí, ha acabat setè en sprint i cinquè en vertical.

I per acabar, Abel Cuadrench ha finalitzat setè en la modalitat vertical.

Ara queda, el Campionat d’Espanya d’esquí de muntanya individual que es celebrarà el proper 7 de març i el d’equips, que serà el mes d’abril.

Abans però, el 27 de febrer, es disputarà el Campionat de Catalunya d’esquí de muntanya vertical a la Molina i on esperem que els corredors berguedans tornin a obtenir bones posicions.

 

Fotos: Associació Mountain Runners del Berguedà

Abel Cuadrench Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà Esquí Esquí de muntanya Guim Llort Joan Soler

Comentaris