Futbol, UE Avià

El Martinenc assalta el municipal Alfons Gonfaus d’Avià (1-4)

El Martinenc assalta el municipal Alfons Gonfaus d’Avià (1-4)

Massa càstig per un Avià combatiu. El Martinenc supera l’Avià per un clar 1 a 4 en un partit on l’equip del barri del Guinardó va ser més efectiu i va arribar als últims minuts amb una distància prou àmplia com per no patir en excés. Segona derrota consecutiva dels d’Oliver Ballabriga davant un rival, el Martinenc, en clara evolució ascendent.

AVIÀVSMARTINENC

La primera meitat va començar amb 10 minuts de domini clar del Martinenc que no van anar a més. A partir del minut 10, l’Avià va aconseguir anivellar el partit i les ocasions de gols van estar repartides. Tot i això, el Martinenc va donar una lliçó d’efectivitat i va aconseguir arribar al descans amb avantatge de 0 a 2 en el marcador.

A la represa, l’Avià va sortir amb més nervi i va aconseguir retallar distàncies amb un gol de Casasayes al minut 4 de la segona meitat. Un Casasayes que més tard seria protagonista.

Sigui com sigui, amb l’1 a 2 en el marcador i amb un Avià disposat a capgirar el partit, tot feia pensar que l’empat seria qüestió de minuts. I el que ningú s’esperava va ser el que va acabar passant: el Martinenc va fer l’1 a 3 en una jugada aïllada. Un gol que va servir per ampliar l’avantatge en el marcador, però també per minvar la moral de l’Avià. La delicada situació avianesa es va agreujar un pèl més encara quan l’àrbitre va expulsar a Casasayes, autor del gol avianès.

Malgrat tot, l’Avià va treure forces i orgull i en cap moment va donar el partit per perdut. És mes, amb l’1 a 3 i amb inferioritat numèrica sobre el terreny de joc, l’entrenador avianès Oliver Ballabriga va ordenar que s’avancessin les línies en busca de l’empat. Tot plegat, però, va propiciar que el Martinenc gaudís de diverses ocasions de gol i en una d’elles va aconseguir marcar el definitiu 1 a 4.

Amb aquest resultat, l’Avià baixa fins la 7a posició, amb 27 punts, però encara té la mirada posada en els primers llocs.

A tot això, la nota positiva del partit va tenir a veure amb Peke. El davanter avianès, que recordem que la setmana passada a Tona va patir un fort cop que el va obligar a estar unes hores en observació a l’Hospital de Vic, aquesta setmana ja va jugar. Ho va fer de titular i va disputar els primers 45 minuts. Per tant, tot queda en un ensurt.

Fotografies. Dani Falcón López. Podeu veure la resta de fotografies al següent enllaç aquí.

 

Marc Guijarro Primera Catalana

Comentaris