Futbol Sala, Casserres Masculí

El PC Imagine Casserres es col·loca líder en solitari

El PC Imagine Casserres es col·loca líder en solitari

El PC Imagine Casserres ha guanyat aquesta setmana al Vinícola Montbui amb la qual cosa esdevé líder en solitari del grup amb 25 punts.

El partit començava molt igualat, tal i com s’esperava en aquest duel decisiu. El Casserres feia un pas endavant i s’apoderava de la possessió de la pilota però no tenia ocasions clares, excepte la d’un penal fallat. Dues contres encertades del Montbui posaven el 0 a 2 al marcador, respost ràpidament pel Casserres amb un gol. A les acaballes de la primera part, els berguedans aconseguien dos gols consecutius i es feia el descans amb el 3 a 2.

A la represa els equips tornaven a estar igualats en joc i no hi havia gaires ocasions de gol. Quan faltaven 10 minuts, els locals tornaven a trobar porteria i començaven a encarrilar la victòria. El Montbui sortia aleshores amb el porter com a jugador i tot i tenir la possessió de la pilota, no generava perill a l’àrea contrària. Quan quedaven pocs segons pel final del partit, els visitants aconseguien marcar i acostar-se al marcador, però el Casserres aguantava la pilota després i es feia amb el partit per 4 a 3.

De cara la propera jornada rebran al Navàs, un equip de mitja taula.

Fotografia: @FSCASSERRES

Primera Catalana FS

Comentaris