Futbol, C AT Gironella

El Gironella segueix sumant en la visita del Cardedeu (0-0)

El Gironella segueix sumant en la visita del Cardedeu (0-0)

L’Atlètic Gironella va aconseguir diumenge un valuós empat a 0 en la visita del Cardedeu. Els del Baix Montseny arribaven en bona forma, com a 4ts classificats, però es van topar amb un Gironella que encadenava 3 victòries consecutives i, amb l’empat, suma 5 jornades sense conèixer la derrota.

Els dos equips van jugar les seves cartes, en un partit que fou molt travat, amb moltes faltes, picabaralles… La primera ocasió la va tenir Ángel, després d’una errada en la sortida de pilota del rival, però el blanc-i-groc no va poder batre el porter en l’1 contra 1. En els primers compassos també va tenir una ocasió Pau Ragués, que va fer una bona diagonal des de banda dreta, però el porter va aturar bé una rematada que s’anava enverinant. Tot i que el Gironella va dominar, el Cardedeu va aconseguir crear molt perill, aprofitant les pèrdues de pilota i els espais que s’anaven generant entre línies, a causa de l’anada i tornada dominant durant la primera meitat. Ja a les acaballes, de fet, van poder crear molt perill a través de diverses pilotes penjades a l’àrea. El partit arribava al descans amb la sensació que qui marquès s’enduria els tres punts.

A la segona meitat no hi va haver tantes ocasions clares, però va seguir-hi havent cert domini gironellenc. Cal destacar un fora de joc d’Ángel, quan es plantava sol davant el porter, i una centrada de Ragués, que es va passejar per l’interior de l’àrea i no va poder rematar ningú. Pel que fa als visitants, el màxim golejador de la categoria, Gerard Beltran, no va poder seguir amb la seva bona ratxa anotadora, gràcies a la bona defensa gironellenca, tot i les baixes amb les quals arribava el conjunt. No obstant això, el Cardadeu va tenir opcions de marcar: una rematada que va aturar Pep Arqué abans que arribés a porteria i algunes ocasions a pilota aturada del mateix Beltran. Els visitants creaven perill, però el Gironella va fer valdre la seva solidesa defensiva de les darreres jornades. Al final, l’equip va sumar velocitat amb l’entrada d’Eric Santmartí, però no es va poder aprofitar i materialitzar. A les acaballes, destacar una ocasió de l’Atlètic, quan el porter rival no va refusar bé una pilota, la qual va rematar Ragués, però la va treure un defensa, quan aquesta anava a porteria. El rebot va tornar a peus gironellencs, els de Safont, qui no va poder connectar bé la rematada.

Amb el punt, el Gironella en suma 16, 4 victòries i 4 empats. Tot i seguir 17ns, se situen a 1 punt del triple empat a 17 punts que hi ha a la 14a plaça.

A la propera jornada, visita del Can Parelada, un rival molt directe. Ara mateix, és el 14è classificat amb 17 punts i, per tant, a 1 del Gironella.

 

FITXA TÈCNICA

CF Atlètic Gironella: Pau Tomàs, Guifré Dalmau, Adrià Sellarés, David Safont, Antoni Sibila, Artur Feliu, Pau Ragués, Pol Ginestà, Josep Arqué, Angel de la Concepción, Francisco Manuel Rodríguez. També van particiàr: Eric Santmartí, Josep Boatella, Joaquim Escalé.

FC Cadedeu: Jordi Serra, Adrià Buil, Carles Ferres, Gerard Casals, Sergi Meca, Víctor Morales, Rubén Rodríguez, Oriol Anglada, Gerard Beltran, Ignasi Abad, Albert Matamala. També van participar: Gerard Soler, David Súarez, Víctor Alba, Alexandre Abad, Aleix Colom.

 

Declaracions del segon entrenador de l’equip, Ivan Cortizo:

Comentaris