Futbol, C AT Gironella B, Casserres CF, CE Berga, CE Olvan, CE Puig-reig, CE Puig-reig B, CE Vilada, CF Sant Salvador de Cercs, Montmajor FC, UE Avià B

El Berga guanya a la ‘Piri’ i és 2n a Tercera; El Sant Salvador guanya a Avià a Quarta

El Berga guanya a la ‘Piri’ i és 2n a Tercera; El Sant Salvador guanya a Avià a Quarta

Tercera catalana, Grup 7 – Jornada 17

Jornada força bona pels equips berguedans. El Berga va aconseguir guanyar, per 1 gol a 2, al camp de la Pirinaica, mentre que el Puig-reig només va aconseguir empatar a 1 en la visita del Marganell. A més, l’Olvan va aconseguir guanyar, per 1 a 2, a Navàs, i el Gironella B va aconseguir un valuós empat a 0 en la visita del Sant Pere Nord.

Amb la victòria, el Berga aconsegueix pujar fins a la 2a plaça, sumant 35 punts, mentre que el Puig-reig en suma 32 i segueix a la 5a posició. A la zona baixa, l’Olvan puja fins al 14è lloc, amb 20 punts, mentre que, tot i l’empat, el Gironella B segueix cuer, 18è, amb 7 punts.

A la jornada 18, el Berga anirà al camp de l’Artés (16è amb 11 punts) i l’Olvan anirà a Matadepera (1r amb 37 punts). Per altra banda, el Puig-reig rebrà el Gimnàstic de Manresa (6è amb 27 punts) i el Gironella B al Pueblo Nuevo (13è amb 20 punts).

Resultats i classificació

 

Quarta catalana, Grup 1 – Jornada 15

Sorpresa en la victòria, per 1 gol a 2, del Sant Salvador de Cercs al camp de l’Avià B, el líder indiscutible. A més, victòria també del Montmajor en la visita del Navarcles, per 2 a 1, i del Vilada al camp del Súria, 2 a 3. A l’altra cara de la moneda, derrota del Casserres en la visita del Sant Llorenç de Morunys, per 0 a 1, i del Puig-reig en la del Calders, 1 a 2.

Tot i la derrota, l’Avià B segueix líder destacat, amb 39 punts, tot i que se li apropa el Sallent, a 7 punts, i el mateix Sant Salvador de Cercs, que en suma 29. El Casserres, que amb la derrota segueix amb 28 punts, baixa fins a la 5a plaça, mentre que el Montmajor, amb la victòria, en suma 27 i puja fins a la 6a. El Vilada aconsegueix sortir de la zona baixa gràcies a la victòria, ja que és 10è amb 13 punts, mentre que el Puig-reig B, amb 10 punts, cau fins a la darrera plaça, la 14a.

La setmana vinent estarà protagonitzada pel derbi comarcal entre el Sant Salvador de Cercs i el Vilada. La resta d’equips de la comarca jugaran fora de casa: l’Avià a Sant Llorenç de Morunys (8è amb 18), el Montmajor a casa de la Monistrolenca (11è amb 13), el Casserres al camp del Navarcles (12è amb 13) i el Puig-reig B a Sallent (2n amb 32).

Resultats i classificació

 

FOTO: @ceberga1913

Comentaris