Futbol, C AT Gironella

Segueix la ratxa del Gironella (0-2)

Segueix la ratxa del Gironella (0-2)

L’Atlètic Gironella segueix amb la seva intenció de sortir de la zona de descens, cosa que passa directament per guanyar. Per això, els berguedans van aconseguir una important victòria contra un rival directe, ja que és el darrer classificat, el Joanenc, per 0 gols a 2, i sumen ja 3 victòries consecutives.

A l’inici del partit, el Gironella buscava passades interiors per crear perill, mentre el Joanenc es tancava totalment a darrere. En una d’aquestes jugades per banda dreta, Pau Ragués va combinar David Safont, el primer va remuntar per la línia de fons i va fer una passada endarrere, per a què Ángel de la Concepción anotés el primer gol (12′). Tot i aquest, el Joanenc va seguir amb el seu plantejament defensiu, dedicant-se a buscar la seva màxima referència ofensiva, Alberto Criado, qui porta 10 gols aquesta temporada. El Gironella seguia molt sòlid en defensa. De fet, els berguedans porten 4 partits sense encaixar cap gol. Ofensivament, el joc no era fluid i les imprecisions feien que els locals poguessin tenir contraatacs. No obstant això, l’Atlètic no va patir, gràcies a la seva solidesa i seguretat defensiva. Pel que fa a ocasions, n’hi va haver dues de clares, de Ragués i d’Ángel, ambdues anul·lades per rigorosos fores de joc.

Ja a la represa, quan el Joanenc tirava pilotes llargues per buscar l’empat, el Gironella va tancar la porta a qualsevol remuntada. Amb un contraatac, Pep Arqué va aguantar una molt bona pilota, la qual va anar a parar als peus de Ragués, que arribava amb molt espai per banda dreta, va aguantar per davant del seu marcatge i va superar el porter amb un xut creuat (69′), per posar el 0 a 2, que seria definitiu. Amb el gol, el Joanenc va passar a posar tres defenses, cosa que va propiciar diversos contracops del Gironella. D’aquí van arribar un parell d’ocasions clares: la primera, de Safont, la va aturar el porter, mentre que Pau Tomàs va enviar una pilota fora dels tres pals. A les acaballes, una expulsió del Joanenc (89′), quan Quim Escalé es plantava sol davant del porter, va propiciar una falta a favor de l’Atlètic, que no es va poder materialitzar.

Amb aquest resultat l’equip se situa de ple a la lluita per la permanència. Amb 15 punts, el Gironella segueix penúltim, a la 17a posició, ja que Can Parellada i Can Rull han guanyat aquesta jornada, però se situa a 2 punts dels seus rivals directes, ja que hi ha 4 equips amb 17 punts. En cas de victòria berguedana i derrota d’aquests 4 equips, l’Atlètic no només sortiria de la zona de descens, sinó que se situaria a la 13a plaça.

Tot i això, el Gironella ho tindrà complicat per sumar la propera jornada, ja que rebrà la visita del Cardadeu. Amb 28 punts, aquests arribaran com a 4ts classificats.

 

FITXA TÈCNICA

FC Joanenc: Adán Febrer, Carles Fernández, Alberto Criado, Marc Sala, Gerard Delgado, Eloi Euras, Arnau Agustí, Josep Nonvehí, Carles Blanch, Axel Martínez, Aitor Rodríguez. També van participar: Vicente Ramon Romero, Sergi Gómez, Alejandro Martín, Marcos Reina, Cristóbal Daniel Pérez.

CF Atlètic Gironella: Guillem Maza, Ángel de la Concepción, Adrià Sellarés, Pol Ginestà, David Safont, Antoni Sibila, Marc Oses, Artur Feliu, Pau Ragués, Josep Argqué, Francisco Manuel Rodríguez. També van participar: Pau Tomàs, Ferran Prat, Joaquim Escalé.

 

Escolta les declaracions de Jordi Pont, primer entrenador de l’Atlètic Gironella, a Entre Rivals:

Comentaris