Handbol

Pas de gegant de l’Handbol Berga (27-24)

Pas de gegant de l’Handbol Berga (27-24)

Victòria l’Handbol Berga contra un rival directe per la salvació, el Club Handbol Sant Andreu, per 27 gols a 24. Amb aquesta victòria, l’equip aconsegueix superar als barcelonins a la taula classificatòria i se situa al límit de la salvació.

Més enllà de la defensa 6 a 0 i la concentració dels berguedans, l’inici va arribar marcat pel ritme que va imposar el Sant Andreu, un equip plegat de veterans, un ritme lent, que no permetia contraatacs. El Berga no va aconseguir afrontar-ho bé i no va poder imposar-se. Per això, passats els primers minuts, Quico Sanz va canviar tàcticament cap a una defensa 5 a 1. Això va fer que l’equip comences a treballar bé i es posés per davant en el marcador. Al descans, el resultat era d’11 a 10.

Ja a la segona mitja hora, el rival va tornar a plantejar el ritme lent i rocós, mentre que els locals van començar adormits. A causa d’això, el rival va aconseguir posar-se per davant a l’electrònic. El Berga, però, va ser capaç de donar un cop de puny sobre la taula, imposant el seu joc i sortint en algun contraatac. Ja al minut 20 d’aquest temps, el Berga aconsegueix posar-se 2 gols per davant. La diferència final, de 3 gols, podria haver sigut encara més àmplia, ja que els locals van arribar a rematar en diverses ocasions en aquest darrer tram, amb bon joc i diversos contracops.

Amb la victòria, el Berga aconsegueix situar-se al límit de la zona de descens. Amb 6 punts, gràcies a les tres victòries de la temporada, supera, precisament, al Sant Andreu, i se situa a la 12a plaça, empatat amb el Cornellà, 11è classificat.

A la propera jornada el Berga ho tindrà molt complicat per sumar, ja que visitarà la pista del líder, el Juventut Handbol Mataró Atlètic. Amb 22 punts, aquest equip segueix liderant la Tercera catalana preferent, a falta d’un partit, i encara no n’ha perdut cap aquesta temporada.

 

handbol2

Fotos: Josep Maria Serarols

Comentaris