Futbol, C AT Gironella B, Casserres CF, CE Berga, CE Olvan, CE Puig-reig, CE Puig-reig B, CE Vilada, CF Sant Salvador de Cercs, Montmajor FC, UE Avià B

El Berga puja tot i l’empat a Tercera; L’Avià B segueix sense aturador a Quarta

El Berga puja tot i l’empat a Tercera; L’Avià B segueix sense aturador a Quarta

Tercera catalana, Grup 7 – Jornada 16

En aquesta jornada destaca la victòria d’Olvan, per 2 a 1, en el derbi contra el Puig-reig. Per altra banda, empat a 1 del Berga en la visita del Can Trias, i derrota, per 6 a 1, del Gironella B al camp del Súria.

Amb l’empat, el Berga es recupera i puja fins a la 3a plaça, amb 32 punts, mentre que el Puig-reig, amb 31, baixa fins a la 5a. A la zona baixa, Olvan, amb 17, i Gironella B, amb 6, segueixen 15è i 18è (cuer) respectivament.

La setmana vinent, visita del Berga a la Pirinaica (13è amb 19 punts) i de l’Olvan a Navàs (10è amb 21), mentre que el Gironella B rebrà el Sant Pere Nord (7è amb 25 punts) i el Puig-reig esperarà el Marganell (16è amb 10).

 

Quarta catalana, Grup 1 – Jornada 14

Jornada amb dos derbis: la golejada de l’Avià B al camp del Vilada, per 1 a 6, i la victòria del Casserres, per 1 a 2, al camp del Sant Salvador de Cercs. Per altra banda, victòria del Montmajor a Sant Llorenç de Morunys, per 2 a 3, i derrota del Puig-reig B al camp de la Monistrolenca, per 4 a 1.

Una setmana més, l’Avià B segueix líder en solitari, amb 39 punts, a 10 del segon classificat, el Sallent. El tercer és el Casserres, que puja gràcies a la victòria, aconseguint 28 punts. Com a contrapartida, el Sant Salvador de Cercs baixa fins al 5è lloc, amb 26 punts. A mitja taula segueix el Montmajor, que és 7è amb 24 punts, mentre que Puig-reig i Vilada baixen fins a la 13a i la 14a posició respectivament, ambdós amb 10 punts.

La jornada vinent vindrà marcada per un derbi, el que enfrontarà l’Avià B i el Sant Salvador de Cercs. Per altra banda, el Montmajor rebrà al Navarcles (10è amb 13 punts), el Casserres al Sant Llorenç de Morunys (8è amb 15), i el Puig-reig B al Calders (4t amb 27), mentre que el Vilada visitarà el camp del Súria (6è amb 24).

 

Foto: Sergi Bargas (@sergi_vargas)

Comentaris