Futbol, C AT Gironella

El Gironella acaba l’any feliç (1-0)

El Gironella acaba l’any feliç (1-0)

L’Atlètic Gironella encadena dues victòries consecutives i agafa aire en una la mala temporada, i aconsegueix sortir de la darrera plaça de la taula. Aquest cap de setmana, victòria per la mínima, 1 a 0, en la visita del Lliçà d’Avall.

El partit era difícil, ja que els berguedans rebien la visita d’un equip que només havia perdut tres partits, contra equips de la part alta. Per la seva banda, l’Atlètic arribava amb una dinàmica molt seriosa, amb més jugadors que en les darreres jornades, també gràcies a les incorporacions. De fet, amb aquest partit l’equip aconsegueix 3 partits sense encaixar gols i una dinàmica de 7 punts aconseguits de 9 possibles.

Els primers minuts van ser dominats pels visitants, però el Gironella aconseguia sortir al contraatac amb molts ofensius, cosa que va comportar diverses ocasions. La incorporació de Pau Ragués, de nou, va aportar molt a l’equip, tot i que a la primera meitat no hi va haver gaires ocasions.

Els berguedans van aprofitar un moment de desencert del Lliçà, a l’inici del segon temps, per anotar el gol decisiu. Oses va entrar a l’àrea rival pràcticament en solitari, i va poder fer una passada de la mort per Sellarés, que va aconseguir anotar a través d’una bona rematada (52′). A partir del gol, l’equip va ser capaç de controlar el partit, sense prendre excessius riscos en atacs, i amb molta seriositat defensiva. Fins i tot, l’Atlètic va tenir alguna ocasió, entre les quals destaca un xut d’Escalé que va marxar per sobre el travesser. En els darrers minuts, es va accentuar l’ofensiva visitant, penjant pilotes a l’àrea, però el Gironella va ser capaç de refusar-les.

D’aquesta manera, els blanc-i-grocs aconsegueixen creure amb la remuntada a la lliga, i sumen 12 punts al Grup 4 de la Segona catalana. Amb aquests, superen el Joanenc, que el deixen com a cuer, i pugen fins a la 17a plaça.

Precisament, després de les festes de nadal el rival serà el Joanenc. A la Jornada 16, els berguedans visitaran Sant Joan de Vilatorrada amb opcions de sortir de la zona de descens, tot i que, en cas de derrota, l’equip podria tornar a la darrera plaça.

 

FITXA TÈCNICA

CF Atlètic Gironella: Francisco Manuel Rodríguez, Guifré Dalmau, Adrià Sellarés, David Safont, Antoni Sibila, Marc Oses, Ferran Prat, Pau Ragués, Pol Ginestà, Josep Arqué, Ángel de la Concepción. També van participar: Èric Santmartí, Joaquim Escalé, Artur Feliu.

CF Lliçà d’Avall: Marc Palacio, Guillem Resina, Alberto Lazaro, Jacob Porcel, Agustí Planas, Pol Montpart, Victor García, David Bonet, Albert Muñoz, William Alonso Arango, Raúl Olivé. També van participar: Tomoaki Kobayashi, Andrés David Macenchs, Alex Alonso.

 

Declaracions d’Ivan Cortizo, segon entrenador de l’equip, a Entre Rivals.

Comentaris