General

CD La Xarxa, l’equip de dards de Puig-Reig

CD La Xarxa, l’equip de dards de Puig-Reig

L’equip de Puig-Reig,  CD La Xarxa va començar molt bé la primera jornada de la lliga Catalana de divisió d’honor que es va celebrar el passat dissabte 28 de novembre on van guanyar acasa del Guardiola.

Per altra banda, el passat 12 de desembre es va disputar la segona jornada va ser més complicada pels de Puig-Reig, on van perdre a casa per 4 a 5 davant del Palafrugell.

Això no és tot, aquest dissbte es va celebrar la 5a edició del DESTÍ WINMAU una competició en format rànquing on quatre esportistes guanyaran un accèssit per a poder participar al Mundial de Mestres Darders 2016 (el Winmau World Masters 2016) que es celebra a Hull, una de les competicions més importants del calendari mundial, amb opció de poder disputar també el Play-off pel Mundial de Dards de Lakeside.

Comentaris