Futbol, C AT Gironella B, Casserres CF, CE Berga, CE Olvan, CE Puig-reig, CE Puig-reig B, CE Vilada, CF Sant Salvador de Cercs, Montmajor FC, UE Avià B

Puig-reig i Berga acaben l’any en plena pugna pel lideratge de 3a; L’Avià B guanya i és més líder a 4a amb l’empat del Sant Salvador

Puig-reig i Berga acaben l’any en plena pugna pel lideratge de 3a; L’Avià B guanya i és més líder a 4a amb l’empat del Sant Salvador

Tercera catalana, Grup 7 – Jornada 15

La darrera jornada de l’any segueix amb la tònica de la temporada pels equips berguedans. Per una banda, victòries del Puig-reig, per 3 a 1 en la visita del Pueblo Nuevo, i del Berga, per 2 a 1 en la visita de Cardona, mentre que el Gironella B va caure, per 1 a 2, en la visita de l’Artés, i l’Olvan ho va fer, per 3 a 0, al camp del Santpedor.

Amb aquests resultats, Puig-reig i Berga acaben l’any a la zona alta, 3r i 4t respectivament, ambdós amb 31 punts. A la zona baixa i segueixen l’Olvan, 15è amb 14 punts, i el Gironella B, que, amb 6 punts, cau fins a la darrera plaça, la 18a.

La primera jornada del 2016, la 16a, arribarà marcada per un derbi berguedà, l’Olvan – Puig-reig. Per altra banda, partit molt important, ja que el Berga rebrà el Can Trias (1r amb 32 punts), mentre que el Gironella B visitarà el Súria (14è amb 14).

Resultats i classificació

 

Quarta catalana, Grup 1 – Jornada 13

Jornada marcada pels empats dels equips berguedans: el 2 a 2 al Vilada – Casserres i l’1 a 1 al Sant Salvador de Cercs – Montmajor. Per altra banda, l’Avià B deixa enrrere la derrota a Casserres amb una golejada en la visita del Súria, 6 a 2, mentre que el Puig-reig B va acabar caient per 5 a 4 a Navarcles.

Dos equips berguedans acabaran l’any al capdavant de la taula, amb una diferència de 10 punts: L’Avià B és líder, amb 36 punts, mentre que el Sant Salvador és 2n, amb 26. El punt a Vilada fa pujar el Casserres fins a la 4a posició, amb 25 punts, mentre que el del Motmajor els fa seguir 7ns, amb 21. La part negativa són el Puig-reig B i el Vilada que, amb 10 punts, segueixen baixant, fins a la 11a i la 13a plaça, respectivament.

Després dels torrons, dos nous derbis: Mentre el líder, l’Avià B, visitarà el camp del Vilada, el Casserres jugarà al camp del Sant Salvador. Per altra banda, visites del Montmajor a Sant Llorenç de Morunys (8è amb 15 punts) i del Puig-reig B a la Monistrolenca (14è amb 10 punts).

Resultats i classificació

Comentaris