Futbol, UE Avià

L’Avià guanya a l’Abadessenc i passarà el Nadal a un punt del líder (2-0)

L’Avià guanya a l’Abadessenc i passarà el Nadal a un punt del líder (2-0)

L’Avià marxa de vacances de Nadal en un gran moment de forma. Ahir, no hi van haver sorpreses i els avianesos va fer bons els pronòstics. Victòria contra l’Abadessenc, a casa, per un còmode 2 a 0.

A la primera meitat, l’Avià va dominar el joc i l’Abadessenc només va ser capaç d’arribar a l’àrea local en una ocasió en els 45 primers minuts. Val a dir, però, que el conjunt del Ripollès va plantejar molt bé el partit i va oferir un joc molt en desacord amb la seva posició (recordem que és penúltim a la classificació). Per part avianesa, Miki López i Uri les van tenir per inaugurar el marcador però no va ser fins al minut 41 quan l’Avià va posar-se per davant. Uri va rematar de cap un bon centre que va picar al pal i va tocar a l’esquena del porter visitant abans d’entrar dins la porteria. Un gol molt afortunat per l’Avià, però que va fer justícia amb el que s’havia vist sobre el terreny de joc durant la primera meitat.

A la represa, el partit es va estirar bastant. L’Abadessenc va fer un pas endavant per intentar empatar el partit, però no va ser capaç de crear massa perill i l’Avià va seguir fent el bon joc que havia fet a la primera part. Tot plegat, va decidir-se al minut 71, quan Peque va fer el segon pels avianesos i acabava amb tota opció d’empat. Va ser en una bona jugada trenada per la banda dreta que va acabar amb un bon centre de Miki, que el propi Peque va rematar amb un bon xut des de l’interior de l’àrea. Amb el segon gol el partit va morir i el 2 a 0 va ser definitiu.

La victòria fa que l’Avià pugi fins la tercera posició i se situï a només un punt del líder, que és l’Horta. Els avianesos són un dels quatre equips que estan empatats a 27 punts i que passaran al Nadal a l’estela dels barcelonins. 

Això sí, tornant de Nadal, oportunitat d’or per distanciar-se d’un dels candidats a prendre la primera plaça al Tona. L’Avià jugarà al camp del Tona, que és quart, també amb 27 punts, i que encadena tres victòries consecutives.

CLASSIFICACIO1CAT

FITXA TÈCNICA:

UE AVIÀ: Sergi Porcel, Toni Líria, Roger Brunet, Marc Torres, Josep Casasayas, Miki López, Oriol Martínez, Joan Noguera, Arnau Ruiz, Aleix Béjar i Jordi Esteve. També van jugar Youssef Ezzejjari, David Fernández “Peque” i Pablo Mitjans.

CE ABADESSENC: Joel Tubau, Jaume Francolí, Daniel González, Aleix Contreras, Edgar García-Marron, Lluc Sau, Pol Berenguer, David Martín, Èric Latorre, Sergi Cabanas i Alejandro Mesa. També van jugar Miquel Gainza i David Massegu.

Gols:

Min. 41. Pol Berenguer (en pròpia porteria), 1-0.

Min. 71. David Fernández “Peque, 2-0.

Oriol Martínez Primera Catalana

Comentaris