UE Avià

L’Andorra dóna la sorpresa a Avià gràcies a un gol a l’inici del partit (0-1)

L’Andorra dóna la sorpresa a Avià gràcies a un gol a l’inici del partit (0-1)

Males notícies a Primera Catalana aquesta setmana. La Unió Esportiva Avià ha ensopegat per la mínima a casa davant l’Andorra i perd l’oportunitat d’acostar-se al líder.

Els andorrans van sortir a totes durant els 5 primers minuts i, fruit d’aquesta intensitat, van fer el 0 a 1 ben aviat, al minut 3. El gol visitant va arribar a la sortida d’un còrner, que Hugo va rematar de cap, lliure de marca. A partir d’aquí, l’Avià va gaudir d’un domini intermitent que va anar apareixent i desapareixent al llarg del primer temps. De totes maneres, els d’Oliver Ballabriga van disposar de les ocasions més clares, que van sortir dels peus de Miki López i de Josep Casasayas. Un Casasayas que, per cert, és l’últim fitxatge dels avianesos: va arribar al club fa cosa de quinze dies procedent del Terrassa i el d’ahir era el segon partit que disputava. A tot aixo, tornant el partit, les ocasions avianeses no van convertir-se en gol i amb el 0 a 1 es va arribar al descans.

A la represa, l’Andorra es va limitar a defensar el 0 a 1, fins al punt de jugar amb defensa de 5 en línia, combinada amb un joc duríssim que va acabar portant a l’expulsió de l’andorrà Alex Sánchez per vermella directa al minut 60. Una expulsió que, malauradament, no va permetre a l’Avià empatar el partit, ja que s’ha topat una i altra vegada amb el mur defensiu de l’Andorra.

Amb aquesta derrota, l’Avià baixa fins la sisena posició però segueix a quatre punts del líder, el Mollet, que ha perdut sorprenentment per la mínima, 0 a 1, davant el Martinenc. Una altra de les sorpreses de la jornada -també positiva per l’Avià- és la derrota del segon classificat, l’Horta, al camp del Vilassar per 2 a 0.

I de cara a la propera jornada, passat el pont de la Puríssima, l’Avià jugarà al camp del Farners, actual 15è classificat, amb 13 punts, que acumula 3 jornades consecutives sense guanyar. De totes maneres, aquesta setmana ha aconseguit un valuós empat a 1 al camp de Lloret.

CLASSIFICACIÓ:

1a CAT JORN.13

Font. Federació Catalana de Futbol.

Nota Entre Rivals. La classificació de 1a Catalana del portal web www.entrerivals.cat no és correcte a causa d’uns errors tècnics de la plataforma. Tot plegat se solucionarà al llarg d’aquesta setmana. Disculpeu les molèsties.

FITXA TÈCNICA:

UE AVIÀ: Marc Guillén, Toni Líria, Roger Brunet, Marc Torres, Josep Casasayas, Miki López, Marc Guijarro, Joan Noguera, Arnau Ruiz, Josep Maria Valls i Pol Pintó. També van jugar Oriol Martínez, Aleix Béjar, David Fernández i Jordi Esteve.

FC ANDORRA: Ferran Pol, Aleix Cistero, Xavier Gil, Jamal Zarioh, Alex Sánchez, Ludovic Clemente, Manuel Veiga, Victor Hugo Moreira, Sebastian Gómez, Oriol Roch i Jordi Betriu. També van jugar Marc Ferrer, Arturo Gandara, Emili Garcia i Fernando Miguel Gonçalves.

GOLS:

Min. 3. Victor Hugo Moreira, 0-1.

FC Andorra Oliver Ballabriga Primera Catalana

Comentaris