Futbol, C AT Gironella

Cada cop més complicat pel Gironella (3-0)

Cada cop més complicat pel Gironella (3-0)

L’Atlètic Gironella segueix amb el seu inici difícil i torna a perdre, aquest cop, contra un rival directe, la UE Castellar, que augmenta la distància amb els berguedans. L’equip va millorar en actitud, però les baixes i les sancions van impossibilitar, gairebé, que poguessin competir seriosament. El resultat final va ser d’un just 3 a 0.

El partit no va donar gaires opcions als gironellencs, ja que s’enfrontaven a un equip que, tot i estar a la part baixa, té potencial per pujar més amunt a la taula. La banqueta de circumstàncies dels visitants, amb poques opcions, va fer que haguessin d’aguantar el partit com es pogués. Si una cosa va millorar respecte a la darrera setmana va ser l’actitud, però amb això no és, ni de bon tros, suficient, i menys en aquesta categoria. Als darrers minuts de la primera meitat, Víctor Moya (44′) va marcar el gol que confirmava la superioritat del Castellar. La jugada venia precedida d’una possible falta però, en aquest sentit, el Gironella va pecar de falta de contundència.

La segona meitat va començar com havia acabat la primera: un gol del Castellar que feia baixar els ànims de l’equip. El gol, obra de Jordi Díaz (51′), va arribar arran d’una pèrdua innecessària a camp propi. Ja als darrers compassos del partit, Miki va tenir una bona ocasió pels berguedans, però el porter rival li va poder treure de sota el primer pal. A les acaballes, Marc Argemi (89′) va posar el definitiu 3 a 0.

Després d’aquest partit, el cos tècnic és conscient de què la temporada està cada vegada més difícil. L’equip va just i, a més, cal afegir-hi les lesions (Sala i Sibila aquest cap de setmana) i les sancions per acumulació de targetes. No queda altra que seguit treballant.

Sense sumar, l’equip segueix amb els 5 punts i els preocupants 5 gols, en 12 jornades. El Gironella ocupa la darrera plaça, la 18a, del Grup 4 de Segona catalana.

A més, és difícil que els berguedans aconsegueixin punts a la propera jornada. El rival serà el Sant Quirze del Vallès, que aquest cap de setmana ha aconseguit pujar, amb 23 punts, a la 2a plaça de la taula.

 

FITXA TÈCNICA

UE Castellar: Ismael Oteros, Eric Serna, Josep Pujol, Pedro José Auñon, Candido Marcos, Jordi Torres, Jordi Díaz, Víctor Moya, Carlos Silva, Víctor León, David López. També van participar: Marc Argemi, Daniel Quesada, Carlos Sabalete, Oscar Arias.

CF Atlètic Gironella: Marc Sala, Guifré Dalmau, Eric Santmartí, David Safont, Antoni Sibila, Artur Feliu, Ferran Prat, Pol Ginestà, Miquel Noguera, Angel de la Concepción, Jofre Barrull. També van participar: Arnau Ribera, Josep Boatella.

GOLS:

44′ Víctor Moya, 1-0.

51′ Jordi Díaz, 2-0.

89′ Marc Argemi, 3-0.

Comentaris