Bàsquet, Bàsquet Berga, Bàsquet Puig-reig

El Beep Berga no perd pistonada (86-71)

El Beep Berga no perd pistonada (86-71)

El Beep Bàsquet Berga segueix en la seva ofensiva per retornar al lideratge de la Segona catalana. En aquesta jornada, la 10a, nova victòria dels de Moi Sató, que ja en sumen 8, i segueixen trepitjant els talons del líder, l’Igualada, que té un punt més. La víctima del cap de setmana va ser el Gavà B, que va acabar caient per 86 a 71, després d’un interessant enfrontament.

basquet2Va ser un partit de molts alt i baixos. El primer parcial, el va dominar el Berga clarament, fins al punt de què finalitzés amb un contundent 31 a 13. Al segon es va girar la truita. El Gavà va fer un parcial de 12 a 31, que va permetre que els visitants arribessin al descans un punt per sobre.

A la represa, però, els berguedans van aconseguir reaccionar i van poder posar en pràctica el que havient entrenant en les darreres setmanes. El parcial del tercer període va ser molt positiu per al Berga, ja que va aconseguir marxar en el marcador a 10 punts. Al darrer, ja a més tranquil·litat, l’equip va aconseguir controlar el partit i eixamplar la renda fins al xiulet final.

Un dels factors claus en la victòria va ser l’encert en el triple, ja que els locals en van aconseguir 9, i també des del tir lliure, amb un 15 de 19. A més, en defensa l’equip va aconseguir un bon marcatge als jugadors rivals, especialment contra el seu base i cervell de l’equip.

Els habituals Sergi Berenguer i David Yuste van ser els dos jugadors que més van aportar al conjunt berguedà. El pivot va aconseguir anotar 28 punts, a més de controlar clarament la pintura, mentre que el base va aconseguir 6 triples i diverses cistelles, i va acostar així la victòria a l’equip.

Amb aquesta nova victòria els de negre segueixen segons, amb aquest balanç de 8 victòries i 2 derrotes. L’equip segueix a la persecució del liderat, que segueix en mans de l’Igualada, que té 1 punt més que el Berga.

A la propera jornada a l’equip li tocarà visitar el Castelldefels ‘B’, en un partit que es preveu força complicat. Els del Baix Llobregat se situen ara mateix a la 4a plaça de la taula, amb 17 punts, i, per tant, només a 1 del Berga.

 

Escolta les declaracions del segon entrenador, Hug Tuyet, a l’Entre Rivals, després de la victòria 

 

Altres resultats

L’equip Sots-21 de Berga va guanyar el seu partit, per 58 a 49, al Bosco Rocafort. Ara mateix, els nois se situen a la 3a posició, amb 15 punts. El proper rival serà el Club Basket Coll, que amb 11 punts és el 10è classificat.

Encara a Berga, victòria de les noies del Sots-25 en la visita a l’IMMA, per 44 a 53. Amb aquesta victòria l’equip suma 13 punts i se situa a la 2a posició de la taula. De cara a la propera jornada, l’equip rebrà al CB CIC, 4t classificat amb 12 punts.

Canviant de ciutat, el Sots-25 de Puig-reig van acabar perdent a la pista del Sallent, per 64 a 60. Els berguedans són ara 8ns, amb 12 punts. A la propera jornada, els nois visitaran el Nou Badia C, 7è classificat amb 13 punts.

Comentaris