Futbol, C AT Gironella B, Casserres CF, CE Berga, CE Olvan, CE Puig-reig, CE Puig-reig B, CE Vilada, CF Sant Salvador de Cercs, Montmajor FC, UE Avià B

El Berga segueix líder a Tercera; L’Avià ‘B’ no afluixa a Quarta

El Berga segueix líder a Tercera; L’Avià ‘B’ no afluixa a Quarta

Tercera Catalana, Grup 7 – Jornada 12

Setmana marcada pels derbis. A aquesta categoria, el Berga es va imposar per 1 gol a 2, en la visita al camp de l’Atlètic Gironella ‘B’. Victòria també del Puig-reig en la visita a Artés, per 2 a 5, i empat a 1 de l’Olvan en la visita del Cardona.

Pocs canvis a la part alta: el Berga segueix líder, amb 27 punts, mentre que el Puig-reig és 3r, amb 25. Per altra banda, l’Olvan cau fins al 14è lloc, amb 14 punts, i el Gironella ho fa fins al 17è, amb 5.

A la propera jornada, el Gironella rebrà el Fruitosenc (9è amb 18 punts), el Puig-reig el Súria (13è amb 14 punts) i el Berga al Gimàstic de Manresa (10è amb 17 punts). Per la seva part, l’Olvan visitarà el camp de la Pirinaica (12è amb 15 punts).

Classificació i resultats

 

Quarta Catalana, Grup 1 – Jornada 1

Victòria del Casserres al camp de Montmajor, per 1 a 2, i golejada del Puig-reig ‘B’ en la visita del Vilada, per 7 a 2, en els dos derbis de Quarta. Per altra banda, victòria del Sant Salvador de Cercs al camp del Valls de Torroella, i de l’Avià ‘B’ en el desplaçament a Puigcerdà.

Precisament els avianesos són ara més líders, amb 30 punts, i 10 victòries en 10 partits. Alhora, el Casserres puja fins a la 2a posició, amb 21 punts, i el Sant Salvador fins a la 4a, amb 19, mentre que el Montmajor cau fins a la 7a, amb 17. Segueixen a la zona baixa, el Puig-reig ‘B’, tot i escalar fins l’11 lloc amb 9 punts, i el Vilada, que segueix 13è amb 6 punts.

Dos derbis més a la propera jornada: L’Avià ‘B’ rebrà el Montmajor i el Sant Salvador de Cercs pugnarà amb el Puig-reig ‘B’. Més enllà d’aquests partits, el Vilada rebrà al Puigcerdà i el Casserres jugarà a Súria.

Classificació i resultats

 

FOTO: @ceberga1913

Comentaris