Futbol, C AT Gironella B, Casserres CF, CE Berga, CE Olvan, CE Puig-reig, CE Puig-reig B, CE Vilada, CF Sant Salvador de Cercs, Montmajor FC, Montmajor Femení, Puig-reig Femení, UE Avià B

El Berga recupera el lideratge de Tercera; L’Avià ‘B’ és més líder a Quarta

El Berga recupera el lideratge de Tercera; L’Avià ‘B’ és més líder a Quarta

Tercera Catalana, Grup 7 – Jornada 11

Només una victòria aquesta jornada: la del Berga, que recupera el primer lloc a la taula després de la victòria, per 5 a 2, al camp del Marganell. Per altra banda, derrotes de l’Olvan, per 1 a 5 al camp del Santpedor, del Gironella ‘B’, per 5 a 0 en la visita al camp del Matadepera, i del Puig-reig, per 0 a 2 en la visita del Can Trias.

Pel que fa a la classificació, el Berga torna a ser líder, amb 24 punts, mentre que el Puig-reig baixa al 3r lloc, amb 22. A la zona mitja-baixa, l’Olvan cau fins al 13è lloc, amb 13 punts, i el Gironella ‘B’ segueix 16è, amb 5.

Un derbi marcarà la propera jornada, entre dos equips amb dinàmiques ben diferents, ja que el Gironella ‘B’ rebrà la visita del Berga. Més enllà d’aquest partit, l’Olvan rebrà el Cardona (8è amb 18 punts) i el Puig-reig anirà al camp de l’Artés (18è amb 1 punt).

Resultats i classificació

 

Quarta Catalana, Grup 1 – Jornada 9

Tampoc ha sigut una bona jornada pels berguedans a aquesta categoria, ja que només l’Avià ha aconseguit guanyar, per 3 a 0, al camp del Puig-reig ‘B’. Les altres derrotes les han protagonitzat el Vilada, per 1 a 3 en la visita del Valls de Torroella, el Casserres, 1 a 4 contra el Puigcerdà, el Montmajor, per 4 a 2 en la visita al Súria, i el Santsalvador de Cercs, que rebia al Sallent i va caure per 1 a 2.

Amb aquests resultats l’Avià ‘B’ segueix líder, augmentant la distància amb els seus competidors fins a 9 punts, ja que en suma 27 en 9 jornades (9 victòries). El segueixen el Casserres, el Montmajor i el Sant Salvador de Cercs, que baixen fins a la 3a, 5a i 6a plaça, amb 18, 17 i 16 punts, respectivament. A la part baixa i segueixen el Puig-reig ‘B’ i el Vilada, ambdós amb 6 punts, 12ns i 13ns respectivament.

Dos derbis molt interessants – i esperats – a la propera jornada: el Casserres visitarà el Montmajor, mentre que el Puig-reig ‘B’ rebrà el Vilada. Per altra banda, l’Avià visitarà el Puigcerdà (8è amb 12 punts), mentre que el Sant Salvador anirà al camp del Valls de Torroella (10è amb 7 punts).

Resultats i classificació

 

FOTO: ceberga1913

Comentaris