Futbol Sala, Casserres Masculí

Victòria del PC Imagine Casserres al camp del Santpedor (1-5)

Victòria del PC Imagine Casserres al camp del Santpedor (1-5)

Els de casserres han guanyat per un contundent 1 a 5 davant del Santpedor. El Casserres ha aconseguit avançar-se en un partit que ha començat molt igualat però l’equip local ha empatat als pocs minuts. Al darrer minut de la primera part s’ha produït el segon gol dels berguedans.

A la segona part hi ha hagut un domini total del PC Imagine Casserres que ha anat marcant gols fins arribar als 5 del resultat final. No obstant, els dos equips han ofert bones accions de futbol sala i els espectadors han pogut gaudir d’un gran enfrontament.

Amb tot, l’equip ha pujat fins a la cinquena posició de la classificació i suma 7 punts. La propera jornada la disputaran a casa contra l’Olimpic Floresta B que es troba novè a la classificació amb 6 punts.

 

Foto: @FSCASSERRES

Primera Catalana FS Santpedor

Comentaris