Futbol, C AT Gironella

L’Atlètic Gironella s’enfonsa a la darrera plaça després d’una nova derrota (0-1)

L’Atlètic Gironella s’enfonsa a la darrera plaça després d’una nova derrota (0-1)

L’Atlètic Gironella torna a caure derrotat i s’enfonsa a la darrera posició de la Segona catalana. El conjunt va perdre a casa, en la visita del Can Rull, per 0 a 1.

gironella2Després d’una primera meitat força fluixa dels berguedans, el Can Rull va aconseguir marcar el gol, després d’una centrada per banda dreta, que ha aconseguit controlar Ayoub Chraga al punt de penal i ha acabat marcant, pràcticament a plaer (54′). A partir d’aquí, i tot i la derrota, el Gironella va tenir diverses ocasions, 3 de les quals força clares, amb un 1 contra 1 i un parell de xuts des de l’interior de l’àrea. El partit es va posar encara més complicat pels locals quan l’àrbitre va decidir expulsar Antoni Sibila (82′) amb vermella directa, quan aquest tallà una jugada de contraatac amb una falta. El partit va finalitzar amb aquesta nova derrota de l’Atlètic, que segueix amb les dificultats per marcar gols.

Als Gironella els hi va faltar certa calma durant el partit, a més de la conseqüent amplitud que podien generar. Els locals van fer valdre la seva velocitat, ja que el Can Rull deixava força distància entre línies, però acusant aquesta manca de pausa, el conjunt no va aconseguir aprofitar això per filtrar pilotes entre línies.

L’equip segueix sense sumar i acaba caient, amb 4 punts, a la darrera posició de la taula, la 18a. Els berguedans han guanyat 1 partit, n’han empatat 1 i n’han perdut 7.

L’equip seguirà intentant sumar a la propera jornada, en el desplaçament a Caldes de Montbui. Els del Vallès Oriental són 12ns amb 11 punts.

Escolta les declaracions del segon entrenador Ivan Cortizo, després del partit, a Entre Rivals:

Fotos: Toni Canyameras

Comentaris