Futbol, C AT Gironella B, Casserres CF, CE Berga, CE Olvan, CE Puig-reig, CE Puig-reig B, CE Vilada, CF Sant Salvador de Cercs, Montmajor FC, UE Avià B

Berga i Puig-reig guanyen els derbis de Tercera; L’Avià ‘B’ segueix intractable a Quarta

Berga i Puig-reig guanyen els derbis de Tercera; L’Avià ‘B’ segueix intractable a Quarta

Tercera Catalana, grup 7 – Jornada 9

Jornada molt interessant a aquesta categoria, amb dos derbis comarcals i amb molts gols. Per una banda, el Berga va patir per acabar guanyant a l’Olvan per 4 a 3, mentre que el Puig-reig va golejar al Gironella ‘B’.

Amb aquests resultats el Puig-reig se suma de forma clara i definitiva en la lluita del lideratge, ja que és 2n amb 19 punts i, per tant, se situa a 1 del Berga, 1r amb 20. A la zona baixa, l’Olvan cau fins a la 14a posició, amb 10 punts, seguit del Gironella ‘B’, que segueix 15è, amb 5.

A la propera jornada, Berga i Puig-reig seguiran pugnant en les visites als camps del Matadepera (5è amb 17 punts) i el Fruitosenc (9è amb 15 punts), respectivament. A més, l’Olvan rebrà al Marganell (17è amb 4 punts), mentre que qui visitarà el camp del Gironella ‘B’ serà el Navàs (8è amb 15 punts).

Resultats i classificació de Tercera Catalana (Grup 7)

bergaolvan

 

 

Quarta Catalana, grup 1 – Jornada 7

L’Avià ‘B’ segueix intractable i acumula la 7a victòria consecutiva, al guanyar per 3 a 1 en la visita del Sallent, el mateix resultat que va aconseguir el Montmajor en la visita del Puig-reig ‘B’. També van guanyar, per golejada, el Sant Salvador de Cercs, per 5 a 0, en la visita de la Monistrolenca, mentre que el Casserres va sortir guanyador, en la visita del Valls de Torroella, per un ajustat 2 a 1. L’única derrota berguedana de la jornada va ser la del Vilada, que va caure per 0 a 2 en la visita del Calders.

Després d’aquests partits, la classificació segueix liderada per l’Avià ‘B’, amb 21 punts (7 victòries en 7 partits). El segueixen el Montmajor, que segueix 3r amb 16 punts, i el Casserres i el Sant Salvador, 4t amb 15 punts i 5è amb 13, respectivament. A la zona mitja-baixa i trobem al Puig-reig ‘B’, que cau a la 10a plaça amb 6 punts, i el Vilada, que segueix 11è amb 5.

La propera jornada arribarà marcada per un derbi molt interessant, el Puig-reig ‘B’ – Casserres. La resta de berguedans jugaran a fora: L’Avià ‘B’ ho farà a Valls de Torroella (12è amb 4 punts), el Montmajor a Puigcerdà (9è amb 8 punts), el Sant Salvador a Calders (2n amb 16 punts) i el Vilada a Sallent (6è amb 12 punts).

Resultats i classificació de Quarta Catalana (Grup 1)

aviab

 

Fotos: @ceberga1913 i Jordi Rotllan

Comentaris