Futbol, UE Avià

Victòria de l’Avià a l’Escala per seguir somiant (0-2)

Victòria de l’Avià a l’Escala per seguir somiant (0-2)

Un final èpic ensorra l’Escala i fa que la Unió Esportiva Avià reprengui el vol. L’Avià ha tornat a guanyar aquesta tarda a l’Escala, després d’encaixar dues derrotes consecutives en les últimes dues setmanes. Els d’Oliver Ballabriga han superat l’Escala en un final letal en què han estat capaços de decantar el marcador al seu favor amb dos gols in extremis. Al final, doncs, 0 a 2 a l’Alt Empordà.

En un partit realment igualat, a la primera meitat tots dos equips esperaven el rival al seu propi camp, de manera que les ocasions de gol han estat més aviat escasses. El que sí que ha estat protagonista és la duresa. Una duresa que ha enviat al vestidor abans d’hora als lesionats Miki López i Arnau Ruiz. Malgrat tot, el marcador no s’ha mogut i s’ha arribat al descans amb empat a 0 que deixava el partit obert a canvis a la represa.

A la segona meitat, tots dos equips s’han obert i hi ha hagut més espais. Això ha obligat als porters a intervenir i ha permès veure un partit més vistós que en el primer temps. Fruit d’això, en un contraatac molt ben portat per l’Escala, Gigi ha hagut d’aparèixer sota pals per salvar el que hagués estat l’1 a 0 favorable als de l’Alt Empordà. Els avianesos, per la seva banda, n’han tingut de clares també però no han estat capaços de marcar fins al minut 87. Torres ha culminat una gran jugada per banda dreta amb un bon xut, mentre que escassos minuts més tard Noguera ha sentenciat amb un eslàlom des de banda dreta que acabat al fons de la xarxa.

La setmana que ve els avianesos rebran la visita de l’Escola de Futbol de Mataró, un rival que encadena dos partits sense guanyar. Els mataronins no han fet, ni de bon tros, un bon inici de lliga.  Ara mateix són tretzens, amb només 10 punts dels 27 possibles, de manera que necessiten sumar d’una vegada per totes per allunyar-se de les places de descens.

FITXA TÈCNICA:

L’ESCALA FC: Carles Blanquera, Pau Ribas, Jordi Mir, Abdesslam El Harche, Adrià Serra, Marc Teixidor, Èric Ridao, Agustí Garcia, Robert Negre, Nil Pàmies i Ricard Ferrer. També han jugat Josep Molinas, Josep Muniesa, Josep Soler i Marc Gasull.

UE AVIÀ: Marc Guillén, Toni Líria, Roger Brunet, Miki López, Marc Guijarro, Pau Ragués, Arnau Ruiz, Aleix Béjar, Jordi Esteve, Pol Pintó i Pablo Mitjans. També han jugat Marc Torres, Oriol Martínez, Joan Noguera i David Fernández.

GOLS:

Min. 87. Marc Torres, 0-1.

Min. 89. Joan Noguera, 0-2.

L'Escala Oliver Ballabriga Primera Catalana

Comentaris