Futbol, C AT Gironella B, Casserres CF, CE Berga, CE Olvan, CE Puig-reig, CE Puig-reig B, CE Vilada, CF Sant Salvador de Cercs, Montmajor FC, UE Avià B

Berga i Puig-reig lideren la 3a catalana; L’Avià ‘B’ aconsegueix liderar la 4a en solitari

Berga i Puig-reig lideren la 3a catalana; L’Avià ‘B’ aconsegueix liderar la 4a en solitari

Tercera catalana, grup 7. Jornada 7

Aquesta jornada, a Tercera catalana hi ha hagut dues victòries: la del Berga, per 2 gols a 0 en la visita del Pueblo Nuevo, i la del Puig-reig, per 3 a 2 en la visita del Navàs. Els altres resultats han sigut l’empat a 2 de l’Olvan, en la visita del Sant Pere Nord, i la contundent derrota del Gironella B, per un contundent 4 a 0 a Viladecaballs.

Després dels partits disputats, el Berga recupera el lideratge, amb 16 punts, els  mateixos que el Puig-reig, que és segon. L’Olvan suma 9 punts, però baixa fins a la 12a posició, mentre que el Gironella, amb 5 punts, ho fa fins a la 15a.

A la propera jornada, el Berga visitarà Navàs (5è amb 13 punts), el Puig-reig anirà a Matadepera (4t amb 13 punts), l’Olvan jugarà al camp del Pueblo Nuevo (11è amb 9 punts) i el Gironella B rebrà el Santpedor (6è amb 12 punts).

Resultats i classificació

 

Quarta catalana, grup 1. Jornada 5

Victòria amplia de l’Avià B, per 7 a 1, en la visita de la Monistrolenca, a més de les del Montmajor, per 2 a 1 en la visita del Sallent, i la del Sant Salvador, que va golejar 4 a 0 al Sant Llorenç. El Vilada va aconseguir empatar en la visita del Navarcles, mentre que el Casserres va perdre per la mínima, per 0 a 1, contra el Calders, i el Puig-reig B no va aconseguir cap punt a Súria, 4 a 2.

Amb aquests resultats, l’Avià B aconsegueix ser líder en solitari, amb 15 punts, després de la derrota del Casserres, que és 3r, amb 13 punts, els mateixos que el Montmajor, que és 4t. A mitja taula hi trobem el Sant Salvador, 8è amb 6 punts, i el Puig-reig B, 9è amb 3 punts, mentre que a la zona baixa hi trobem al Vilada, que amb 1 punt puja fins a la 12a posició.

De cara a la setmana vinent, el Vilada visitarà la Monistrolenca (14è amb 1 punt), el Sant Salvador anirà a Navarcles (13è amb 1 punt), el Casserres jugarà al camp del Sallent (6è amb 9 punts) i l’Avià B intentarà mantenir el lideratge a Calders (2n amb 13 punts), mentre que el Puig-reig rebrà el Puigcerdà (7è amb 8 punts).

Resultats i classificació

 

FOTO: @ceberga1913

Comentaris