Motor

Més de 70 pilots han participat avui a la Lliga Catalana de Nens de Motocròs a Olvan

Més de 70 pilots han participat avui a la Lliga Catalana de Nens de Motocròs  a Olvan

El circuit de motocròs d’Olvan ha acollit avui la Lliga Catalana Interprovincial de Motocròs de Nens amb la participació d’una setantena de pilots.

La cita marcada pel bon temps, ha comptat amb les categories de Fèmines, MX 125 2T, MX 150-4T, MX 50, MX 65, MX 85 Cadet, MX 85 Juvenil i MX Sots 18 4T.

A les 9 del matí ha arrancat l’activitat al circuit berguedà amb els entrenaments i al voltant de les 11 s’ha iniciat la primera mànega.

La cursa, que ha estat organitzada el Moto Club Baix Berguedà, ha tingut com a vencedor en la categoria MX 125 2T, a Àngel Perales, que ha quedat per davant d’Alex Santin i Gerva Cañas. En la categoria Fèmines, Aida Calero ha sigut la gran vencedora. I Elisson Medeiros ha pujat al graó més alt del podi de MX Sots 18 4T. L’han seguit Marc Oliveras i Aleix Canals. Salvador Ubach, del MC Baix Berguedà , ha acabat en setena posició.

En la categoria MX 85, per una banda tenim els Cadets, on Toni Ruestes ha guanyat seguit d’Aida Castro i Daniel Bonilla. En MX 85 Juvenil, Eric Tomas, Guillem Farres i Pol Oliveras han sigut els tres primers pilots que han pujat al podi. I en MC150-4T Yago Martinez i Carles Rosell han sigut els més ràpids en aquesta categoria.

En la categoria de MX 65, la fèmina Daniela Guillen, ha quedat per davant de Pau Magria i Ferran Farre.  I finalment els més petits, en MX 50, Carlos Prat ha superat Edgar Gil i Nil Rojas.

nens 65

La següent carrera que organitza el MC Baix Berguedà serà el Campionat d’Espanya de Trial a Cal Rosal el proper més de novembre, concretament els dies 14 i 15.

Moto Club Baix Berguedà Motociclisme Motocròs d'Olvan

Comentaris