Futbol, UE Avià

L’Avià perd el liderat al camp del Vic (2-0)

L’Avià perd el liderat al camp del Vic (2-0)

L’Avià ha sumat la segona derrota de la temporada al camp del Vic per 2 a 0. El conjunt d’Oliver Ballabriga s’ha vist superat pel que és el nou líder de Primera Catalana en un partit igualat que s’ha decidit per petits detalls.

En un partit força avorrit i sense massa ocasions, l’Avià ha gaudit de la més clara de la primera meitat amb un xut al pal de Béjar. A banda d’aquesta, poc més a destacar en un partit força travat on cap dels dos equips aconseguia fer-se amb el domini.

A la represa, el Vic ha sortit un pèl millor i una bona paret a significat l’1 a 0. En aquests moments, restaven poc més de 20 minuts pel final del partit. Poc després, però, una polèmica decisió de l’àrbitre, que ha xiulat una falta dubtosa, ha permès al Vic sortir al contraatac i agafar desprevingut a un Avià que ha encaixat el segon.

Amb 2 a 0 al marcador, l’àrbitre ha expulsat a Gigi, per part de l’Avià, la qual cosa ha minvat encara més les possibilitats de l’Avià de remuntar en un escenari realment complicat. Els minuts han anat transcorrent, el partit ha anat morint i el 2 a 0 ha estat definitiu.

La derrota fa que l’Avià perdi un liderat que havia aconseguit entre setmana, després d’empatar a un en el partit aplaçat contra el Manresa. El mal resultat a Vic fa que l’Avià baixi fins la 4a posició però que es mantingui en la lluita pel liderat. Els avianesos sumen 13 punts, els mateixos que el Tona, que és tercer, i només un menys que l’Horta i el Vic, que comparteixen liderat.

FITXA TÈCNICA:

UE VIC: Ramon Carrascal, Busi, Adrià Toneu, Raul Garcia, Ismael Taleb, Gerard Verdaguer, Sergi Macias, Adrián Salas, Albert Reig (P), Alejandro González i Héctor Moreno. També han jugat Carles Roca, Josep Puigdesens, Guillem Parés i Joan Torné.

UE AVIÀ: Marc Guillén (P), Toni Líria, Roger Brunet, Miki López, Marc Guijarro, Oriol Martínez, Joan Noguera, Arnau Ruiz, Aleix Béjar, David Fernández i Jordi Esteve. També han jugat Pau Ragués, Josep Maria Valls, Pablo Mitjans i Youssef Ezzejjari.

Foto. L’Avià s’ha vist superat per la Unió Esportiva Vic a la capital d’Osona. Font: Jordi Cutrina, UE Vic 

Oliver Ballabriga Primera Catalana UE Vic

Comentaris