General, Futbol Sala, Gironella Femení

La Penya Esplugues Gironella perd davant el Rubí en un complicat derbi català

La Penya Esplugues Gironella perd davant el Rubí en un complicat derbi català

Les jugadores de Gironella van arriscar en el tram final del partit però no va suficient. En un inici bastant equilibrat marcat per les poques ocasions de gol i els nervis sobre el terreny de joc, Laura Oliva va marcar el primer gol per les jugadores visitants. Ara bé, pocs minuts desprès, les de Rubí van aconseguir l’empat per mediació de Noa que culminava amb un gol de Domi.

A la segona part, les locals van començar a remuntar amb un gol creuat i una bona jugada des de mitat de pista de Marina. Ara bé,, superada la mediana del període, de nou en estratègia de servei de corner, Alba va anotar el 3 a 1. En el tram final del partit, les jugadores del Penya Espulgues Gironella van optar per un joc de cinc, que inicialment les permetia retallar distancies gràcies al col d’Helena Roig, però ja a l’últim minut de partit, la jugadora local Domi va realitzar dos gols que van permetre la victòria a les de Rubí.

Amb  6 punts, 2  victòries i 3 derrotes en 5 partits jugats, les noies del Penya Esplugues Gironella es troben exactament a la 9a posició de la classificació de la general, empatades amb el Valdetires Ferrol.

De cara a la propera jornada de la Primera divisió femenina nacional, les noies rebran la visita de l’Alcorcón, un equip de la part alta, exactament a la 4a posició de la classificació.

FS Penya Esplugues Gironella Futsal femení Penya Esplugues Gironella

Comentaris