Futbol, C AT Gironella B

La mala sort i la falta d’encert impedeixen sumar al Gironella (2-1)

La mala sort i la falta d’encert impedeixen sumar al Gironella (2-1)

L’Atlètic Gironella ha encaixat aquest matí una altra derrota, en la visita al camp del Juventud 25 de Septiembre. Concretament, ha perdut per 2 gols a 1, tot i que ha competit bé i ha deixat escapar ocasions per matar el partit.

Ja de bon inici, l’equip ha sortit ben posicionat al terreny de joc. Al minut 22, una bona jugada ha acabat amb una passada d’Arqué, que Èric Santmartí no ha desaprofitat i ha aconseguit posar per davant els berguedans. A partir d’aquí, l’equip ha tingut diverses ocasions per encarar el partit anotant una segona diana, però no les ha aprofitat. Les dues ocasions més clares han passat per una rematada d’Artur Feliu ‘Turu’, que ha acabat al travesser, i una pilota franca que Èric no ha pogut rematar correctament. A les acaballes de la primera part, una jugada ha acabat amb una passada de la mort per l’interior de la banda contrària, Alberto Peroni, que ha acabat marcant l’empat (40’).

A la represa, l’Atlètic ha seguit ben situat, però ha tornat a estar de pega i ha faltat encert en la darrera línia. En els primers compassos, un jugador del Juventud ha tombat a Èric quan s’acostava perillosament sol a la porteria contrària, però l’àrbitre ha considerat que no era suficient per xiular falta, amb la consegüent targeta vermella. Desafortunadament, d’una ocasió que podia suposar l’1 a 2, s’ha passat al 2 a 1 en contra el Gironella. Minuts després, els locals s’han quedat amb 10 jugadors, i els berguedans han aprofitat per recuperar el domini i tornar a crear ocasions, fins al punt de tenir dues jugades clares per ‘Rafa’ Zafra, que no va poder aprofitar. L’àrbitre ha tornat al punt de mira en expulsar el porter del Gironella, quan ha comès una falta que, tenint en compte que tenia jugadors per darrere, es podria haver quedat amb una targeta groga. Als darrers 15 minuts, el partit va quedar pràcticament sentenciat amb una altra expulsió, aquest cop d’Ángel, en veure la segona targeta groga, per joc perillós. En els darrers minuts, el joc directe al qual es va haver d’encomanar l’equip no va donar cap fruit.

Amb aquesta nova derrota, l’Atlètic segueix a l’avantpenúltima posició, la 17a, amb 4 punts (1 victòria i 1 empat) en 7 partits. L’equip segueix amb la falta de gol, ja que només n’ha anotat 5, i és el conjunt menys golejador del Grup 4 de Segona catalana.

El Gironella intentarà sumar a la propera jornada, en la qual rebrà el Ripollet. Amb 13 punts, el proper rival se situa ara a la 4a posició de la categoria.

Declaracions del segon entrenador, Ivan Cortizo:

 

FITXA TÈCNICA

Juventud 25 de Septiembre: Pablo Pulido, Jordi Albella, Aleix Jove, José Manuel Rios, Alejandro Alegria, Abdellah El Asri, Genís Torres, Carles Gago, Javier Lerma, Antonio Jiménez, Alberto Peroni. També han participat: Javier Lerma, José Javier Calvo, Felipe González.

CF Atlètic Gironella: Pau Tomàs, Marc Salga, Guillem Maza, Pol Ginestà, Guifré Dalmau, Eric Santmarti, Adrià Sellarès, Rafael Zafra, Artur Feliu, Josep Arqué, Francisco Manuel Rodríguez. També van participar: Marc Zumajo, Ángel de la Concepción, David Safont, Miquel Noguera.

GOLS:

Min. 22. Eric Santmarti, 0-1.

Min. 40. Alberto Peroni, 1-1.

Min. 50. Carles Gago, 2-1.

Comentaris