Atletisme

El JAB presenta la seva escola d’atletisme amb ganes de seguir creixent

El JAB presenta la seva escola d’atletisme amb ganes de seguir creixent

Els Joves Atletes de Berga (JAB) enceten l’octubre amb força. El passat dia 1 van presentar la seva escola públicament, integrada per una vintena de nens que es reuneixen dos dies a la setmana per fer tot tipus d’activitats atlètiques. Avui mateix, per exemple, aquests petits atletes han comptat amb una classe magistral de Jose Antonio Prieto, entrenador de la secció d’atletisme del Futbol Club Barcelona.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1655012004742792&id=1498978700346124

A banda de l’escola, el JAB compta amb uns 160 socis adults, una xifra que no està gens malament tenint en compte que és una entitat que es va crear a finals del 2014. De tot plegat, n’ha parlat el seu president, Alfonso Pérez, en una entrevista a l’Entre Rivals de Ràdio Berga.

Escolta l’entrevista sencera aquí:

 

Foto: JAB – Joves Atletes de Berga (via Facebook)

 

 

Alfonso Pérez Berga JAB

Comentaris