Motor

Oriol Noguera guanya el Trial de Cal Rosal

Oriol Noguera guanya el Trial de Cal Rosal

Cal Rosal ha sigut avui l’epicentre de la quarta prova del Campionat de Catalunya Open de Trial. El bon temps ha acompanyat a la setantena de pilots que han participat al trial de la localitat berguedana on havien de completar dues passades a un total de 12 zones distribuïdes en 8 quilòmetres.

L’activitat ha començat a les 8 del matí amb les verificacions administratives i seguidament a les 9 s’ha donat el tret de sortida al primer pilot. Tenien fins a 5 hores per a poder realitzar les dues passades.

En la categoria de nivell vermell Màster, el pilot del MC Baix Berguedà, Oriol Noguera ha guanyat amb només 5 peus per davant de Marc Riba (9p) i Carles Esteve (19p).

Amb la categoria blau Promo, Joan Miquel (9p) i Axel Colomer (10p), han quedat primer i segon respectivament, seguits de la pilot del MC Baix Berguedà Elisabet Solera (11p). Els pilots del Motoclub, Ernest Costa i Roger Terricabras han quedat onze i vint-i-setè respectivament.

En Promo Fèmines han pujat al podi, Elisabet Solera, Berta Abellán (18.) i Neus Murcia amb 32 peus. Maria Giró ha sigut quarta amb 40 peus.

Elisabet Solera

Francesc Planells (11p), per davant de Josep Dachs (12p) i Jordi Camp (14p) han pujat al podi de la categoria de nivell verd Open.

En Open Fèmines, Carla Caballé ha sigut la millor noia amb 24 peus, l’ha seguit amb només un peu menys, Alba Lara (25p). Ha completat el podi femení, Mireia Lozano (35p).

I ja en la categoria inferior, el nivell groc Base, ha quedat en primera posició Pau Menoyo (6p), seguit de Fernando Cabre (8p) i Xavier Pujante (11p). En Base Fèmines ha guanyat l’única noia de la categoria, Mireia Mansergas amb 86 peus

La proba realitzada pel Motoclub Baix Berguedà és la quarta del campionat català i la següent serà l’25 d’octubre a Ripoll.

Per últim, recordar que el Campionat d’Espanya de Trial es disputarà el pròxim 14 i 15 de novembre també a Cal Rosal on es decidirà el títol de campió d’Espanya entre els pilots Toni Bou i Adam Raga.

Abans però, la setmana que ve, diumenge 18, el MC Baix Berguedà organitza una prova de la Lliga Catalana de Motocròs a l’Àrea del Motor del Berguedà (Olvan).

Motoclub Baix Berguedà Trial

Comentaris