Futbol, UE Avià

L’Avià guanya al Vilassar i es col·loca segon (2-1)

L’Avià guanya al Vilassar i es col·loca segon (2-1)

La Unió Esportiva Avià segueix intractable. El conjunt avianès ha tornat a guanyar aquest cap de setmana. No va ser fàcil però, finalment, victòria per 2 a 1 davant el Vilassar de Mar dels d’Oliver Ballabriga.

El 2 a 1, però, no reflexa el que es va veure durant el partit d’ahir i és que l’Avià va ser molt superior al Vilassar durant gran part del partit. A la primera meitat, el Vilassar només va arribar amb perill una vegada, amb un fort xut al minut 30 que Marc va desviar a córner. Per la seva banda, l’Avià va tenir fins a quatre ocasions clares per marcar però no va estar encertat i es va arribar al descans amb 0 a 0 al marcador.

A la represa, l’Avià va sortir un pèl adormit i el Vilassar ho va aprofitar per avançar-se. Al minut 53, Masip, lliure de marca a l’interior de l’àrea, va rebre una centrada per banda esquerra i va enviar la pilota dins, col·locant el 0 a 1 al marcador. A partir d’aquí, els visitants van tancar-se a darrera i van cedir encara més la possessió a un Avià que dominava en tots els aspectes menys en el resultat.

Tot i això, els d’Oliver Ballabriga ho van provar una i altra vegada fins que ho van aconseguir, a falta de 10 minuts pel final del partit. Va ser en un servei de banda, quan el defensa del Vilassar, Peque, va pentinar una pilota que sorprendre al seu porter i que va suposar l’empat que tant havia buscat l’Avià durant tot el segon temps. A partir d’aquí, els avianesos es van créixer encara més fins al punt de capgirar el marcador. Una gran paret de Miki López i Yousef, va deixar aquest últim sol davant el porter rival perquè marqués a plaer el definitiu 2 a 1.

El resultat fa justícia, com dèiem, en un partit dominat de cap a fi pels avianesos. A més, la victòria fa pujar als del Berguedà fins la segona posició, empatats a 12 punts amb el líder, el Tona, que té millor balanç de gols que els d’Avià.

A tot això, l’Avià té un partit menys que la resta. Es tracta del partit que els del Berguedà jugaran dimarts contra el Manresa. Serà un partit de 16 minuts que són els que restaven per disputar quan l’àrbitre va aplaçar-lo fa setmanes per causes meteorològiques. En aquell moment, l’Avià guanyava 1 a 0, de manera que si conserva l’avantatge es col·locaria líder en solitari amb 16 punts. 

FITXA TÈCNICA:

UE AVIÀ: Marc Guillén, Toni Liria, Roger Brunet, Miki López, Marc Guijarro, Joan Noguera, Arnau Ruiz, Aleix Béjar, David Fernández, Pol Pintó i Pablo Mitjans. També han jugat Wahid Rachdi, Oriol Martínez, Pau Ragués, Jordi Esteve i Youssef Ezzejjari.

UE VILASSAR DE MAR: Javier González, José Antonio García, Alberto Aybar, Marcel Núñez, Luis Tejero, Soufiane El Maymouni, Edgar Santolalla, Marc Masip, Agustín Alberto Manga, Arnau Basagaña i Imanol Castilla. També han jugat Aldo Santolalla, José Sánchez, Marcel Espanya i Oscar Garcia.

GOLS:

Min. 53. Marc Masip, 0-1.

Min. 80. Alberto Aybar “Peque”, 1-1.

Min. 85. Youssef Ezzejjari, 2-1.

Oliver Ballabriga Primera Catalana Vilassar de Mar

Comentaris