Handbol

Desfeta de l’Handbol Berga a Cornellà (34-11)

Desfeta de l’Handbol Berga a Cornellà (34-11)

L’Handbol Berga no va caure derrotat ahir, a la pista del CH Ràpid Cornellà ‘B’, per un contundent resultat de 34 gols a 11. Els de Quico Sanz no van ser capaços de competir en cap moment i la desfeta va ser molt important.

Mentre que, per una banda, els locals arribaven amb baixes importants a les primeres línies, els rivals van jugar amb dos jugadors del primer equip, que juga a Primera Catalana. Els de Berga van tenir molt poca inspiració durant tot el partit i, després dels primers 15 minuts, el resultat ja era d’11 a 5. La falta d’intensitat i els errors clars des de la línia de 6 metres van tornar a ser factors claus, en contra del Berga. La resta del partit va seguir amb la mateixa tònica, fins a arribar al final dels 60 minuts amb aquest marcador tan inflat.

Amb aquest resultat, l’Handbol Berga és el darrer classificat d’aquesta Tercera preferent catalana. L’equip no ha sumat encara cap punt en els dos partits que portem de temporada, i té un average en contra de menys 29 gols.

La propera jornada serà un partit propici per intentar sumar els primers punts de la temporada, ja que l’equip rep a casa al GEiEG Vermell. Els gironins tampoc han sumat cap punt i són ara, a l’espera d’algun resultat, avant-penúltims.

Foto d’arxiu: Josep Maria Serarols

Comentaris