General, Futbol Sala, Gironella Femení

Primera victòria del FS Penya Esplugues Gironella de la temporada

Primera victòria del FS Penya Esplugues Gironella de la temporada

Primera victòria del Penya Esplugues Gironella i primers punts de la temporada. Les catalanes s’han emportat un partit molt emocionant per un ajustat 3 a 4 a la pista de la Rioja.

El Gironella va començar molt fort i va fer dos gols que semblaven encaminar un partit plàcid. Les golejadores: Cèlia, primer, i Berta Velasco, instants més tard. Tot i aquesta gran inici, però, les jugadores riojanes no van perdre la cara al partit. Fruit d’això, al minut 10 van empatar el partit amb dos gols pràcticament seguits. Amb empat a 2 al marcador, semblava que la Rioja podia capgirar el marcador però escassos segons després, Berta Velasco va tornar avançar les gironellenques en una bona jugada personal. Amb 2 a 3, es va entrar en uns minuts de tranquil·litat però minuts abans d’arribar al descans la Rioja va igualar el marcador novament amb un xut llunyà. Amb empat a 3 s’arribaria al descans.

A la represa, el Gironella va fer-se amb el control de la pilota davant un rival que ja se sentia còmode deixant la possessió per les catalanes. Tot i això, el Gironella va ser capaç de tornar-se a avançar amb una bona jugada col·lectiva que va culminar Laura. En aquest moment, quedaven encara 15 minuts de joc. En aquest darrer tram de partit, la Rioja va veure’s obligada a avançar línies i a utilitzar el joc de 5 però el Gironella va saber patir per aconseguir els primers punts de la temporada.

Amb aquest resultat, la Penya Esplugues Gironella surt del descens i puja fins la desena posició, amb 3 punts dels 9 possibles fins al moment.

I de cara a la propera jornada, les catalanes jugaran com a locals davant l’Elx, actual 13è classificat amb només un punt. Una gran oportunitat d’or, doncs, per un Gironella que vol seguir sumant punts per allunyar-se de les places de descens.

FS Penya Esplugues Gironella Futsal femení Gironella

Comentaris