Motor

Franc Serra i Gerard Riu junts al Dirt Track de Lleida

Franc Serra i Gerard Riu junts al Dirt Track de Lleida

Aquest cap de setmana ha començat la Copa Rodi Michelin de Dirt Track d’hivern i la primera cita va ser dissabte a Rufea (Lleida). En aquesta ocasió no només hi ha participat el campió de la copa d’estiu, Franc Serra sinó que també ho ha fet l’actual Campió d’Espanya de Velocitat, Gerard Riu. Si, els dos pilots del MC Baix Berguedà estan en el mateix equip per disputar aquest campionat de Dirt-Track.

Gerard ha sigut la nova incorporació a l’equip Alonso Racing Team. El de Casserres va arribar a Lleida amb molt poc rodatge amb la nova moto i no va poder entrar a la Gran Final. Ara bé, a la repesca va realitzar una gran remuntada acabant segon i entrant a la final. En aquesta, Riu va lluitar colze a colze i va acabar vuitè.

gerard riu

Per altra banda, Franc va realitzar unes grans mànagues classificatories marcant una gran diferència i entrant a la Gran Final en primera posició. Aquest cop però, Serra es va quedar a les portes del pòdium acabant amb un quart lloc.

franc lleida

Amb l’incorporació de Gerard Riu a l’equip, el pilot de 16 anys intentarà aconseguir, com Franc Serra, una plaça pel Superprestigi Dirt Track del Palau Sant Jordi de Barcelona.

Fotos: Alonso Racing Team

Dirt Track Franc Serra Gerard Riu Motoclub Baix Berguedà

Comentaris