Handbol

Derrota clara de l’Handbol Berga en la seva estrena (18-24)

Derrota clara de l’Handbol Berga en la seva estrena (18-24)

L’Handbol Berga va caure derrotat dissabte, de forma clara i sense arribar a posar gaire oposició, contra l’Handbol Esplugues ‘C’, per 18 gols a 24. Aquest ha sigut el primer partit oficial per l’equip berguedà, que s’estrena al Grup B de la Tercera divisió preferent.

Els primers 15 minuts van ser molt dolents, amb un Berga força aodrmit que, a més de la manca d’idees i d’efectivitat ofensiva, s’hi va sumar una mala defensa. A l’equador de la primera meitat el marcador era de 3 a 9. A partir d’aquest parcial, l’entrenador va fer rotacions i l’equip es va posar a to, empentat per l’ambient a la grada, i va aconseguir situar un 7 a 11 al marcador al final de la primera meitat.

A la represa, només de començar a l’Esplugues li van excloure un jugador, ja que l’equip va sortir amb un jugador més a la pista. El Berga, però, lluny d’aprofitar-ho, va rebre dues exclusions de dos jugadors, i va passar d’una superioritat de 6 a 5, a una inferioritat de 4 a 5. Això va ajudar a l’Esplugues a augmentar la distància, de nou, a uns 7 gols. A partir d’aquest punt, els berguedans van seguir tota la resta de la segona part a remolc al marcador. L’intent de l’equip de despertar dels darrers 10 minuts, va acabar en un miratge, i l’equip no va poder evitar la derrota.

El resultat situa al Berga en penúltima posició, a l’espera encara d’alguns partits, amb 0 punts, però empatat amb 3 equips més que també tenen un average de 6 gols en contra. La setmana vinent l’equip visitarà el segon equip del Club Handbol Ràpid Cornellà.

agus

 

Fotos: Josep Maria Serarols

Comentaris