Bàsquet, Bàsquet Berga

El Bàsquet Berga segueix sumant i se situa líder (62-52)

El Bàsquet Berga segueix sumant i se situa líder (62-52)

Després de guanyar amb claredat a l’Àguiles – Plasfoc (57-82), el Beep Bàsquet Berga va jugar diumenge a la tarda el segon partit de lliga i va tornar a vèncer. El partit, que enfrontava els berguedans al Cerberus Artés, va acabar amb un resultat de 62 a 52, que el situa en primera posició de la Segona divisió catalana, empatat a 4 punts amb 3 equips.

L’inici no va ser bo. De fet, durant primera part hi va haver un important desencert en el llançament, tant interior com exterior, per part dels locals. El va arribar a la mitja part amb domini visitant.

bastuqt2

A la represa, el Berga va aconseguir un molt bon tercer parcial. A base de triples i de bones defenses, l’equip es va recuperar i es va endur la victòria en el darrer període.

Les claus del partit, segons Hug Tuyet, coordinador general i segon entrenador, van ser els triples del segon període i, sobretot, la bona defensa del tercer quart. En declaracions a Entre Rivals, Tuyet va destacar el base David Yuste (16 punts), el pivot Sergi Berenguer (16 punts) i Oleguer (10 punts), com a màxims responsables de la victòria.

De cara a la propera jornada, el Berga visitarà la pista del CEB Pallejà. Els del Baix Llobregat són ara 6ns, amb 3 punts (1 victòria i 1 derrota).

Objectiu de la temporada: tornar a Primera catalana

El coordinador general també ha explicat que, tal com s’ha reforçat l’equip i s’ha preparat la temporada, l’objectiu de la temporada “és molt clar: recuperar la Primera catalana, categoria perduda la temporada passada”. Per tant, l’equip buscarà quedar entre els dos primers classificats en els 28 partits que resten.

 

Fotos: Pere Sanchez

Comentaris