Futbol Sala, Gironella Femení

Les de Gironella perden a casa davant el Valdetires

Les de Gironella perden a casa davant el Valdetires

Les de Valdetires Ferron s’emporten els tres punts guanyant per 3 a 2 a Gironella.

Les de Gironella van ser les primeres a marcar i ho van fer al minut 3 del partit per mediació de Cristina Gómez, que va culminar en gol un robatori des de mig camp.

El Gironella es van fer amb el control del joc davant de les de Ferrol però ja al minut 10 va arribar l’empat obra d’Anabel en un remat dins de l’àrea centre. Quatre minuts més tard, les visitants van culminar la remuntada amb una rematada de cap. Això va fer que les locals es centressin en la porteria visitant.

Ja en la segona part, les de Gironella van aconseguir equilibrar el resultat (2-2) amb un gol fet per Estela dins de l’àrea. Ara bé, acte seguit les de Valdetires van marcar el tercer gol (3-2).

Amb el pas dels minuts, les locals es van veure obligades a realitzar un joc de cinc per tal d’igualar el partit però tot i les oportunitats de gol, la bona defensa de les de Ferrol va portar la victòria de les visitants.

Amb aquest, ja és el segon partit que perden les de Gironella i baixen fins a la 15 posició de la classificació general. La pròxima jornada serà dissabte 3 d’octubre, on les de Gironella viatjaran fins a La Rioja on buscaran la primera victòria de la temporada.

Foto: Futsal Gironella

Futbol Sala Gironella

Comentaris