Ciclisme

Jordi Junyent guanya el DVO Downhill Cup a Tartareu (Lleida)

Jordi Junyent guanya el DVO Downhill Cup a Tartareu (Lleida)

El passat cap de setmana va tenir lloc a Tartareu (Lleida) la quarta prova del DVO Downhill Cup on el corredor d’Avià, Jordi Junyent va ser el més ràpid. En un circuit bastant dur, el pilot de Saracen-Funn-Madison, va ser el guanyador absolut amb un temps de 3 minuts 07 segons a 2.65 segons del segon. Junyent va primer a la classificació general de la Copa a falta d’una prova que serà el pròxim 10 i 11 d’octubre a Vielha.

Pels que no coneixem el DVO Downhill Cup, bé a ser la Copa Catalana de Descens però amb tirada internacional, ja que pretén que hi participin pilots estrangers. Una de les proves d’aquest campionat es disputa a localitat berguedana d’Avià, on hi solen participar bastants corredors de fora.

Campió de DH al Berguedà

jodrii

Jordi Junyent a La Molina Foto : Carmen Herrero

Jordi Junyent ja fa temps que està dins del món de les bicicletes i més en concret en aquest món tant desconegut per molts de nosaltres: el descens.

Junyent va ser campió de la Copa Catalana i del Provincial en les categories Cadet i Júnior. Al 2010 va ser subcampió d’Espanya Open de DH i al 2011 va quedar en onzena posició a l’European Cup. Ja al 2014 va guanyar la Copa Challenge DH i va ser subcampió de Catalunya. I enguany ha guanyat el DVO Cup a la localitat berguedana d’Avià, ha pujat al tercer graó del podi en l’Open d’Espanya i ha acabat el Campionat d’Espanya amb una setena posició.

 

DH Downhill Jordi Junyent

Comentaris