Motor

Franc Serra segueix millorant al Mundial de Dirt-Track

Franc Serra segueix millorant al Mundial de Dirt-Track

El pilot de Gironella, Franc Serra Sala va participar ahir en la segona prova mundialista en l’especialitat de Dirt-Track. Aquest cop es va desplaçar fins a Itàlia, on quan lluitava per les cinc primeres posicions va patir una caiguda.

En una pista més curta i estreta que a França però molt més ràpida del què Serra està acostumat, el pilot del MC Baix Berguedà va realitzar unes bones mànegues classificatòries fent tres quarts llocs i un tercer.

Ja a la final Serra va entrar directa amb una sisena posició i ocupant la primera fila per la part exterior. El de l’equip Alonso Racing Team tenia ritme per lluitar per les cinc primeres posicions, ja que va sortir col·locant-se quart. Malauradament però, a la segona corba va anar al terra.

franc

A Franc Serra li falta l’última prova que serà ni més ni menys que a Las Vegas, on podrà competir juntament amb els millors pilots del món de l’especialitat com Brad Baker, Jared Mees, entre d’altres.

Fotos: Alonso Racing Team

Alonso Racing Team Dirt Track Franc Serra

Comentaris