Handbol

Empat de l’Handbol Berga en el darrer partit de pretemporada (20-20)

Empat de l’Handbol Berga en el darrer partit de pretemporada (20-20)

L’Handbol Berga aconsegueix, per fi, un bon resultat. L’equip va aconseguir un bon empat a casa, contra el Súria (20-19), en el darrer partit de pretemporada.

L’equip va voler estar a l’altura d’un partit com aquest a casa, donar la talla i, sobretot, evitar el mal resultat i la mala imatge de la setmana passada a Súria. Per això, els jugadors va jugar els primers compassos molt nerviosos. Tot i això, els primers 30 minuts van ser tots molt ajustats. El Berga va seguir en la seva línia sòlida a nivell defensiu, i va aconseguir crear jugades ofensives i tenir bones idees.

A l’inici de la segona meitat, però, els locals van patir un lapsus, que va aprofitar el rival per posar-se 3 gols per davant. No obstant això, l’equip va seguir atacant amb convicció, fruit de la motivació i les ganes. El Berga va aconseguir aprofitar una segona exclusió per empatar el partit a mitja segona part i, més endavant, per situar-se per davant en el marcador. El partit va arribar als compassos finals i quan faltaven 2 minuts per acabar, el marcador era de 20 a 19. En un final d’infart, el Súria va aconseguir empatar el partit. En l’atac posterior, els berguedans no van ser capaços de culminar amb encert la jugada i, finalment, en el darrer atac visitant, una bona aturada del porter, després d’una bona jugada dels bagencs, va evitar que aquests s’emportessin el partit.

Amb aquest empat l’equip finalitza una pretemporada sense aconseguir cap victòria. Els berguedans rebran l’Esplugues ‘C’ en el seu primer partit d’aquesta Segona catalana preferent.

Foto: Josep Maria Serarols

Comentaris