Futbol, UE Avià

L’Avià guanya a la Jonquera amb cinc gols en trenta cinc minuts (3-5)

L’Avià guanya a la Jonquera amb cinc gols en trenta cinc minuts (3-5)

Cinc gols a fora que serveixen per esvair els fantasmes en atac. La Unió Esportiva Avià va imposar-se  a la Jonquera en una primera part de bogeria en la qual hi van haver fins a set gols. Al final, còmode victòria per 3 a 5 per un Avià extremadament letal en atac.

Tot i el resultat final, la Jonquera va ser capaç d’avançar-se en els primers instants de partit. Malgrat tot, l’Avià va necessitar cinc minuts per capgirar el marcador amb dues dianes de Peque i Pablo que coincidien amb l’arribada al minut 15 de partit. A partit d’aquest moment, l’Avià va començar a agradar-se i va buscar el gol amb insistència i, val a dir, que amb encert. Edile, al minut 20, Pablo altre cop, al minut 31, i Béjar, al minut 34, van col·locar l’1 a 5 al marcador en una lliçó d’efectivitat atacant. Els darrers deu minuts del primer temps van servir a la Jonquera per retallar distàncies, per mitjà de Pol Compte. Així doncs, resultat atípic al descans: 2 a 5.

A la represa, l’Avià va mostrar-se molt més conservador. El més difícil s’havia fet a la primera meitat i el festival atacant dels primers quaranta-cinc minuts no va repetir-se després del descans. El conjunt del Berguedà, conscient del marcador que brillava amb llum pròpia, va donar un pèl més de possessió a una Jonquera que no trobava la manera d’acostar-se a la porteria de Marc Guillén. Finalment, al minut 72, Carlos va fer un golàs que servia per maquillar una mica més el marcador i col·locar el definitiu 3 a 5 a l’electrònic. Sigui com sigui, l’Avià no va veure perillar la seva victòria en cap moment de partit i els minuts van anar transcorrent fins que l’àrbitre va xiular la fi del matx.

Acabat l’enfrontament, l’entrenador avianès, Oliver Ballabriga, va fer una valoració del partit en uns minuts concedits a Entre Rivals. El tècnic va desfer-se en elogis davant els seus homes i el treball que havien fet durant tot el partit. A més a més, com no podia ser d’una altra manera, Ballabriga va destacar la capacitat dels seus homes de fer fins a cinc gols en menys d’una meitat.

Sigui com sigui, cos tècnic i jugadors ja tenen la mirada posada en l’important compromís que tenen el proper cap de setmana. Serà a casa, al municipal Alfons Gonfaus, on rebran la visita del Centre d’Esports Manresa, en un dels xocs més esperats de la temporada davant un rival que l’equip coneix a la perfecció. La victòria a la Jonquera fa que l’Avià pugi fins la segona posició, un lloc que comparteix amb el mateix Manresa, així com amb l’Escala i el Vic. Sis punts dels nou possibles, gran manera de començar la temporada pels d’Avià.

La Jonquera Oliver Ballabriga Primera Catalana

Comentaris