General, Futbol Sala, Gironella Femení

El Futbol Sala de Gironella perd davant del Móstoles per 2 a 1

Un Móstoles molt superior es va endur ahir per la mínima la victòria per un 2 a 1 davant del Gironella. Les mostolenyes van dominar el joc on les de Gironella van haver de forçar el seu joc defensiu.

El primer gol va arribar al final de la primera part, quant Patri Chamorro gràcies al pase de María Otera va anotar el 1 a 0.(Min.16)

Les del Gironella no es van mostrar amb gaires opcions sobre el terreny de joc i no va ser fins després del segon gol fet per Imma al minut 38(2-0), que Cristina Gómez (2-1, min. 39) va tallar distàncies i va sumar emoció al final del partit.

El Gironella va intentar tirar a portaria fins els últims instants però el Móstoles es va mantenir ferm fins aconseguir els tres punts de la primera jornada.

Les de Gironella queden a la posició 12 de la classificació i la propera jornada serà dissabte 26 a casa on tindran la visita de Valdetires Ferrol F.S.F.