Futbol, C AT Gironella

L’Atlètic Gironella és cuer després de perdre a Les Franqueses (2-0)

El Gironella cau a la darrera posició de la categoria al perdre per 2 gols a 0 a Les Franqueses, i segueix amb el desencís amb el gol. Els berguedans no han marcat cap gol en els tres partits de competició, i n’han encaixat quatre.

La primera meitat va ser força igualada. Cap dels dos equips aconseguia el control del partit i les defenses s’imposaven als atacs. Les dues formacions van jugar amb la defensa endarrerida, amb una important separació entre línies, cosa que dificultava que la pilota arribés als darrers metres del camp, i facilitava a les defenses refusar i aturar les diverses ofensives. Les Franqueses, però, van aconseguir crear perill des de la banda dreta de l’atac, gràcies al desequilibri d’Ivan Coca. Precisament aquest jugador va ser qui va crear l’ocasió més important dels locals, a través d’una centrada que el rematador no va aconseguir transformar en gol. Per part berguedana, Artur Feliu no va aconseguir rematar amb encert una bona passada de la mort d’Èric Santmartí, el jugador destacat per part visitant. El partit va arribar a la mitja part amb la sensació de que guanyaria el partit l’equip què posés una marxa més a la segona meitat.

A la represa, Les Franqueses van sortir amb més intensitat i el Gironella va sortir més nerviós. En part fruit d’això, el lateral visitant no va bascular correctament en una pilota a l’espai, i Coca va aconseguir marcar l’1 a 0, al minut 56. El Gironella va quedar encara més tocat amb la lesió d’Antoni Sibila, passat el quart d’hora de la segona part, que s’afegia als jugadors tocats Marc Oses i ‘Rafa’ Zafra, que també van acabar abandonant el camp quan faltaven 10 minuts per acabar el partit. Abans d’això, el Gironella va tenir alguna ocasió important, com la que va enviar per sobre el travesser Artur, però Les Franqueses va sentenciar el partit al minut 82, amb una rematada per alt de David Sánchez, després d’una pilotada llarga. A partir d’aquí, els locals es van dedicar a controlar el partit i a deixar passar els minuts. Una ocasió d’Ángel a les acaballes no va servir per anotar el gol de l’esperança pels visitants.

Amb aquest resultat, el Gironella cau a la darrera posició, la 18a, d’aquest grup 4 de segona catalana, aconseguint només un 1 dels 9 possibles. El proper rival serà el Sabadell Nord, que visitarà el Municipal de Gironella com a tercer classificat, amb 6 punts: 2 victòries i 1 derrota.

jordi pont

Comentaris