Futbol, C AT Gironella B, Casserres CF, CE Berga, CE Olvan, CE Puig-reig, CE Puig-reig B, CE Vilada, CF Sant Salvador de Cercs, Montmajor FC, UE Avià B

El Berga és colíder de tercera i el Puig-reig “B” líder a quarta

El Berga és colíder de tercera i el Puig-reig “B” líder a quarta

Tercera catalana

A tercera catalana, el Berga és colíder. Ocupa la segona posició, empatat a 9 punts amb el punts amb el Sant Pere Nord. 3 victòries de 3 pels de la capital. El segueix ben aprop el Puig-reig, amb 7 punts, ocupant la tercera posició. Amb 4 punts, l’Olvan puja a la setena posició, gràcies a la victòria en la darrera jornada. I el Gironella ‘B’ segueix a la catorzena posició, amb 2 punts.

Classificació i resultats

 

Quarta catalana

Ha començat la Quarta Catalana. Recordar que al grup 1 hi participen fins a 6 equips de la comarca: Casserres, Montmajor, Avià “B”, Vilada, Sant Salvador de Cercs i Puig-reig “B”. Precisament el segon equip de Puig-reig lidera la categoria, gràcies als 7 gols contra la Monistrolenca, amb 3 punts. Amb els mateixos punts estan empatats el Montmajor, quart, i l’Avià “B” i el Casserres, empatats a la cinquena posició. Amb 0 punts hi ha el Vilada i el Sant Salvador de Cercs, empatats al vuitè lloc.

Classificació i resultats

Comentaris