Handbol

Derrota contundent de l’Handbol Berga a Súria (27-16)

Nova derrota en pretemporada de l’Handbol Berga, aquest cop contra el Súria, equip de la Segona catalana, categoria superior a la Tercera catalana preferent on juguen els berguedans. L’equip no té el rodatge suficient per afrontar partits complicats i va tornar a patir, fins al punt de caure de manera clara per 27 gols a 16.

L’inici no va ser del tot dolent, amb un equip molt sòlid en defensa, tot i que molt espès en atac, que va aguantar 10 minuts amb el marcador anivellat. A causa d’aquestes dificultats en atac, fallant 18 xuts a porteria des de la línia de 6 metres, es va arribar al final de la primera meitat amb un marcador d’11 a 6.

A la represa, la tònica va seguir similar, però la defensa va anar a pitjor i l’atac no va millorar gens. L’equip es va desesperar i el resultat final va ser un contundent 27 a 16.

L’equip segueix rodant per afrontar aquesta nova categoria i poder competir. El proper rival al qual s’enfrontarà l’handbol Berga tornarà a ser el Súria, aquest cop al Municipal de Berga. Recordem que la primera jornada d’aquesta Tercera catalana preferent comença el pròxim 4 d’octubre.

Bona victòria del Cadet

L’equip cadet de l’Handbol Berga també està preparant la seva temporada. Ahir dissabte va guanyar clarament al Santpedor, amb un bon partit de l’equip. El resultat final va ser de 18 a 11.

handbol berga

Comentaris