Futbol, C AT Gironella

El Gironella millora el seu joc però empata a casa davant el Vic Riuprimer (0-0)

Punt agredolç pels homes de Ponti. El Gironella ha sumat el primer punt de la temporada després d’empatar a un contra el Vic Riuprimer en el primer partit de la temporada com a local. Els gironellencs, que venien de perdre en el primer partit contra el Can Parellada (2-0), han fet mèrits per endur-se els tres punts però han topat amb un rival bastant sòlid a darrera.

A la primera part, el Vic ha començat dominant però el Gironella poc a poc s’ha anat ficant dins el partit. Val a dir que tots dos equips han volgut jugar la pilota evitant fer pilotades sense sentit.

A la represa, la igualtat ha seguit sent la protagonista del partit. Tot i això, el Vic ha decidit començar a jugar més directe i això ha causat algun ensurt per banda a la defensa gironellenca. Per la seva banda, el Gironella ha topat amb una sòlida defensa vigatana i això, combinat amb el desencert de cara a porteria, ha fet que l’empat a 0 inicial no es mogués.

Sigui com sigui, aquest empat, com dèiem, permet al Gironella començar a sumar a la classificació. Els de Jordi Pont són setzens, amb un punt dels sis possibles.

Poc després del final del partit, disputat aquest diumenge a la tarda a Gironella, el segon entrenador del conjunt del Berguedà, Ivan Cortizo, va admetre que l’equip “ha de millorar de cara a porteria”, tot i que contra el Vic “en línies generals, van fer un bon partit”. A la vegada, va voler donar importància al salt qualitatiu que ha fet l’equip en una setmana. En aquest sentit, Cortizo ha explicat que “l’equip se sent còmode en camps grans com el de Gironella, ja que això li permet tenir més espais i poder jugar més la pilota”.

Pel que fa al proper cap de setmana, el Gironella intentarà d’una vegada per totes aconseguir la primera victòria de la lliga per tal de sortir de la zona baixa de la classificació. Serà a les Franqueses, davant un rival que es troba més o menys en la mateixa situació que els de Ponti. El conjnt vallesà també ha sumat un punt dels sis possibles, després de debutar empatant fa una setmana i de perdre contra el Juventud 25 de Septiembre per 4 a 2.

FITXA TÈCNICA:

AT. GIRONELLA: Jofre Barrull, Ignasi Mena, Guifré Dalmau, Eric Santmartí, Rafael Zafra, David Safont, Marc Oses, Artur Feliu, Pol Ginestà i Josep Arqué. També van jugar Adrià Sellarès, Miquel Noguera i Angel de la Concepción.

VIC RIUPRIMER: Eduard Erra, Jordi Corretja, Jordi Montells, Marc Puigdesens, Xavier Centellas,Jordi Puigdollers, Arnau Aliberich, Ferran Alberich, Xavier Soler i Albert Berrocal. També van jugar Joaquim Novellas, Albert Bach i Toni Tio.

GOLS: -

Ivan Cortizo Jornada 2 Segona Catalana Vic Riuprimer

Comentaris