Futbol, C AT Gironella B, CE Berga, CE Olvan, CE Puig-reig

El Gironella B i l’Olvan empaten a un mentre el Berga es col·loca líder

El Gironella B i l’Olvan empaten a un mentre el Berga es col·loca líder

Arribar i moldre. El Berga ha començat fort en el seu retorn a Tercera Catalana. Els homes de Joan Prat han sumat els 6 punts que fins a dia d’avui s’han disputat i això el converteix en líder de la categoria juntament amb el Matadepera. Aquesta setmana els berguedans s’han desfet del Viladecavalls per un treballat 0 a 2.

Paral·lelament, el Gironella “B” i l’Olvan han empatat a un en el primer derbi comarcal de Tercera. Un gol inicial del davanter del filial del Gironella, Gerard Puig, va ser contrarestat a la represa per Jaume Casacuberta, autor de l’empat per l’Olvan. Amb empat al marcador, cap dels dos equips va ser capaç de decantar el partit cap al seu favor durant la mitja hora que restava de partit.

I finalment, el Puig-reig, que va guanyar al Gimnàstic de Manresa entre setmana per 2 a 3, no ha jugat aquest cap de setmana. El conjunt del Berguedà havia d’enfrontar-se a un Cardona que està de festa major i ambdós clubs han acordat disputar el partit el proper dijous enlloc de fer-ho el passat cap de setmana. Així doncs, aquest dijous, dia 17, Puig-reig i Cardona es veuran les cares al municipal de Puig-reig. Serà a partir de les 9 del vespre.

FITXES TÈCNIQUES:

  • GIRONELLA B – OLVAN

AT. GIRONELLA B: Pau Costa, Nil Raich, Francesc Pérez, Mohamed Boybaoun, Joan Montraveta, Gerard Puig, Aitor Casafont, Èric Calveras, Arnau Ribera i Ferran Prat. També van jugar Josep Boatella, Marc Rabat, Jacint Puig i Jaume Sebastián.

CE OLVAN: Àngel Serralvo, Xavier Gonfaus, Joan Manubens, Martí Arias, Jaume Casacuberta, Isaac Vergara, Sebastià Prat, Gerard Adelantado, Albert Vilalta, Adil Boushaj i Sergio Gallego. També van jugar Albert Casado, Roger Carreras, Octavi Casasampera i Sergi Serra.

GOLS:

Min. 30. Gerard Puig, 1-0.

Min. 61. Jaume Casacuberta, 1-1.

  • VILADECAVALLS – BERGA

VILADECAVALLS CF: Joaquim Torrens, Alex Ligero, Xavier Carnice, Bernat Cabrera, Othmane Bencaid, Adrià Álvarez, Enric Belbel, Francisco Fornieles, Adrián Molero, Miquel Girbau i Bernat Juárez.  També han jugat Alex Garcia, Sergio Pardillos, Pau Gorina i José Antonio Molina.

CE BERGA: Lluís Sánchez, Toni Alberich, Jordi Torner, Sergi Ruiz, Joel Brià, Aleix Ronda, Joan Costa, César Andrés Caicedo, Joaquim Escalé, Xavier Carreras i Daniel Peralta. També van jugar Aitor Jódar, Lluís Boixader, Nabil El Marnissi, i Abderrafia Saidi.

GOLS:

Min. 54. Xavier Carreras, 0-1.

Min. 89. Enric Belbel (PP), 0-2.

Tercera Catalana

Comentaris