Motor

53 cotxes van derrapar ahir per les carreteres berguedanes al X Ral·li Sprint Open d’Avià

53 cotxes van derrapar ahir per les carreteres berguedanes al X Ral·li Sprint Open d’Avià

L’equip format pel pilot Miquel Marsol i el copilot Llorenç Martin van guanyar ahir el X Ral·li Sprint d’Avià amb un Mitsubishi L EVO IX. Ho fan fer per davant del pilot Jordi Costa i el copilot Manel Pardes amb un Renault 5 GT Turbo. La tercera posició va ser pel pilot Sergi Sauquet i el copilot Franc Olivé amb un Renault Clio 16V.

La prova, organitzada pels Amics del Motor d’Avià estava composada per tres trams cronometrats: Cal Rosal, el Gall i a Coforb i va contar amb 7 vehicles retirats, 4 dels quals per sortides de carretera però sense conseqüències greus.

Podeu consultar els resultats a aquí

 

Foto portada equip format pel pilot Llorenç Padró i copilot Eric Mendez. Autor: Eric Clusella 

Avià Ral·li

Comentaris