Futbol, UE Avià

Miki López dóna els tres primers punts de la temporada a l’Avià (1-2)

Miki López dóna els tres primers punts de la temporada a l’Avià (1-2)

La temporada comença bé per la Unió Esportiva Avià. El conjunt d’Oliver Ballabriga, amb nombroses cares noves a la plantilla, s’ha imposat al filial del Girona en el primer partit de lliga per un ajustat 1 a 2. Malgrat tot, l’artífex de la victòria avianesa va ser Miki López, que enceta la seva segona temporada consecutiva al club amb un doblet decisiu per aconseguir els primers tres punts de l’equip.

La primera part va ser força igualada i les ocasions van ser més aviat discretes. Tot i això, els del Berguedà van tenir la sort de cara i van avançar-se en la primera aproximació a la porteria rival. Una bona centrada de Joan Noguera per banda esquerra va ser aprofitada per Miki López, que, al segon pal, definia a plaer davant Quintanas. Malauradament però, el gol no va servir per trencar la igualtat en el joc i el Girona “B” no va perdre la cara al partit. Fruit d’això, poc abans d’arribar al descans, els gironins van aconseguir l’empat a través de David Serrano a la sortida d’un córner.

A la represa, el Girona va sortir més endollat i va gaudir d’uns primers minuts de domini sobre els avianesos. Malgrat tot, va ser incapaç d’avançar-se per primera vegada en el marcador i l’Avià ho va acabar aprofitant. Al minut 70, l’inspirat Miki López va aprofitar la seva velocitat per guanyar l’esquena a la defensa gironina i marcar l’1 a 2 que resultaria definitiu. A partir d’aquí, els d’Oliver Ballabriga van optar de manera intel·ligent per seguir competint amb intensitat per tal de no deixar aixecar cap al rival. Amb aquest panorama, el Girona “B” va ser incapaç d’empatar i l’Avià va gaudir d’alguna ocasió esporàdica per, fins i tot, ampliar la diferència en el marcador.

La victòria situa a l’Avià a la segona posició de la classificació, empatat a punts i a gols amb la Jonquera, el primer líder del campionat, i amb el Sants, que és tercer. I de cara a la propera jornada, els berguedans s’estrenaran com a locals amb la visita de l’Horta a l’Alfons Gonfaus d’Avià. El proper rival dels d’Avià es troba a mitja taula després de començar empatant a 1 a casa davant el Lloret.

 

FITXA TÈCNICA:

GIRONA “B”: Albert Quintanas, Genís Balaguer, Javier Morales, Ferran López, Marc Carbó, David Serrano, Mahamadou Jabbie, Juan Pablo Sepúlveda, Soufiane Jebari, Javier Ferron i Daniel Segura. També van jugar Yaya Sibide, Marc Bech, Marc, Sanding Mballo i Mohamed Chabboura.

UE AVIÀ: Marc Guillén, Toni Líria, Roger Brunet, Miki López, Pau Ragués, Joan Noguera, Arnau Ruiz, Aleix Bejar, Jordi Esteve, Pol Pintó i Youssef Ezzejjari. També van jugar Wahid Rachdi, Oriol Martínez, David Fernández i Pablo Mitjans.

GOLS:

Min. 13. Miki López, 0-1.

Min. 41. David Serrano, 1-1.

Min. 70. Miki López, 1-2.

Futbol Girona "B" Miki López Oliver Ballabriga Primera Catalana UE Avià

Comentaris